Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Δεν ξέρω αν θα καθαρίσει ο καλλιτεχνικός χώρος αλλά η προσπάθεια είναι πολύ σημαντική

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – Δεν ξέρω αν θα καθαρίσει ο καλλιτεχνικός χώρος αλλά η προσπάθεια είναι πολύ σημαντική

Η ηθοποιός πήρε θέση για το κίνημα και εξέφρασε την άποψή της

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν μια από τις τρεις ηθοποιούς που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση.

Στην καταγγελία της η ηθοποιός έχει αναφέρει πως κατά τη συνεργασία τους σε μια θεατρική παράσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης έμπαινε μέσα στο καμαρίνι της και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού της, την απομόνωνε με διάφορα τεχνάσματα από τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου, ενώ την παρενοχλούσε και εκτός θεάτρου.

«Δεν ξέρω αν θα καθαρίσει ο καλλιτεχνικός χώρος»

Σε δηλώσεις της η ίδια αναφέρει, «επιλέγω να μη μιλάω, γιατί θέλω να ειπωθούν κάποια πράγματα όταν έρθει η ώρα τους. Και αυτή η ώρα δεν είναι τώρα. Γιατί, αν πω κάτι τώρα, θα μικρύνει το γεγονός. Δεν ξέρω αν θα καθαρίσει ο καλλιτεχνικός χώρος αλλά η προσπάθεια και μόνο είναι πολύ σημαντική».

Όσον αφορά στη στάση των γυναικών και τι πιστεύει ότι πήγε λάθος στην ανατροφή των ανδρών και φτάσαμε σήμερα σε ακραίες καταστάσεις εναντίων των γυναικών τονίζει: «Αυτό συμβαίνει πολλά χρόνια. Απλά τώρα φωτίζεται περισσότερο γιατί μας ενοχλεί. Το πρόβλημα δεν βρίσκεται μόνο στην ανατροφή των ανδρών αλλά και στην ανατροφή των γυναικών».

«Καμιά φορά δεν χρειάζεται να λέμε πολλά»

Παράλληλα, προσθέτει: «Ξεκινάει πρώτιστα από τη γυναίκα, όταν αυτή θεωρεί ότι είναι κτήμα του άνδρα. Πρέπει λοιπόν να αλλάξει πρώτα η ανατροφή των γυναικών. Αν η γυναίκα μεγαλώσει με τη νοοτροπία ότι είναι κτήμα και τρόπαιο ενός άνδρα, αυτό είναι το πρώτο βήμα για την κακοποίηση».

«Αν είσαι κτήμα κάποιου, εννοείται ότι αυτός μπορεί να σε κάνει ότι θέλει. Αλλά αυτό πρέπει να αλλάξει από τη γυναίκα. Το πως μια μάνα και ένας πατέρας μεγαλώνουν το κορίτσι. Και το αγόρι κατ’ επέκταση. Καμιά φορά δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Τα παιδιά μεγαλώνουν με αυτά που βλέπουν, όχι με αυτά που τους λέμε. Αν ένα παιδί βλέπει βία και ξύλο στους γονείς του, θα το κάνει και αυτό. Όσοι χτυπούν κάπου το έχουν δει», καταλήγει η ηθοποιός μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024