Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι - Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει αποζημίωση

Επίθεση με βιτριόλι – Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει αποζημίωση

Ήταν η μέγιστη δυνατή ποινή που μπορούσε να επιβληθεί για την επίθεση με το βιτριόλι, «οπότε με αυτά τα δεδομένα είμαι ικανοποιημένη» είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου...

Τον δικό της Γολγοθά συνεχίζει να ανεβαίνει, μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία ωστόσο δηλώνει ικανοποιημένη με την καταδίκη της γυναίκας που της κατέστρεψε τη ζωή.

Ήταν η μέγιστη δυνατή ποινή που μπορούσε να επιβληθεί, «οπότε με αυτά τα δεδομένα είμαι ικανοποιημένη», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλώντας στον ΑΝΤ1 λέγοντας παράλληλα ότι υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης της νομοθεσίας.

Για άλλη μια φορά επανέλαβε πως «ο φόβος δεν έχει φύγει ακόμα» επειδή η δράστρια δεν εξέφρασε ειλικρινή μεταμέλεια. «Είναι ακόμη επικίνδυνη» τόνισε και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είχε κάποια βοήθεια στην επίθεση.

Δεν αποκλείει να ζητήσει αποζημίωση

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε επίσης ότι συζητά με τους δικηγόρους της για το ενδεχόμενο προσφυγής στη Δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει αποζημίωση για την επίθεση με το βιτριόλι.

Αναφορικά με τις θεραπείες αποκατάστασης, είπε πως η διαδικασία πήγε πίσω λόγω της δίκης. Αφενός για ψυχολογικούς λόγους κι αφετέρου γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει το πρόγραμμα των χειρουργείων.

Μέχρι το τέλος του έτους, θα υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις, όπως είπε.

«Γνωρίζω ότι είναι μία επίπονη διαδικασία κι επικίνδυνη για την υγεία μου. Είναι το μονοπάτι που πρέπει να περάσω, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσω μπροστά» τόνισε.

Άλλωστε δεν έκρυψε εξάλλου την επιθυμία να αρχίσει να έχει μία πιο φυσιολογική ζωή, να είναι δραστήρια κι εργασιακά, ενώ τόνισε πως ο κόσμος είναι σύμμαχος σε όλη αυτήν την περιπέτεια. «Με έχει αγκαλιάσει και με έχει στηρίξει. Πρέπει να εξαντλήσω τις δυνάμεις μου, για να μην πάει όλη αυτή η προσπάθεια χαμένη».

Δείτε όσα είπε:

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024