Για το #metoo, τη γυναικεία ματαιοδοξία και τις πλαστικές επεμβάσεις μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» η Ρένια Λουϊζίδου.

Η αγαπημένος ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί σε δύο σήριαλ στην ΕΡΤ. Τη μεταφορά του ξένου διηγήματος «Βαρδιανός στα Σπόρκα» και το καθημερινό «Σε ξένα χέρια» οπότε και δεν της μένει αρκετός ελεύθερος χρόνος.

«Αγχώθηκα με το ρόλο στους Απαράδεκτους»

«Μια καθημερινή σειρά έχει τρομερές απαιτήσεις σε χρόνους και είναι δύσκολο να συνδυαστεί με τη συμμετοχή σε μια θεατρική παράσταση», λέει. Παρ΄όλη την πίεση δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένη τόσο από το υπόλοιπο κάστινγκ όσο και από την παραγωγή.

Η κ. Λουιζίδου, όμως έγινε γνωστή από ένα άλλο σήριαλ αρκετά χρόνια πριν, τους «Απαράδεκτους» και παρόλα αυτά θυμάται πως «αγχώθηκα με το ρόλο στους «Απαράδεκτους», μου ζητούσαν όλοι να κάνω παρόμοια πράγματα και το σέξι κορίτσι, ενώ εγώ ήθελα να ξεφύγω από αυτό».

Μετά πάντως, τους «Απαράδεκτους», τονίζει ότι ζορίστηκε αρκετά οικονομικά καθώς έμεινε αρκετό καιρό εκτός.

Αυτή τη περίοδο, συμμετέχει και στη θεατρική παράσταση «Οι μάγισσες του Σάλεμ» του Άρθουρ Μίλερ, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα του 1692.

«Δυσκολεύομαι ειδικά…»

Για το ελληνικό #metoo επισημαίνει ότι ενώ συνεργαζόταν με άτομα που κατηγορήθηκαν, η ίδια δεν είχε αναγνωρίσει ακρότητες στη συμπεριφορά τους.

«Σκέφτομαι τους ανθρώπους από το οικείο περιβάλλον που ενεπλάκησαν χωρίς να φταίνε και από τις δύο πλευρές των θυμάτων και των θυτών» συμπληρώνει σχετικά με το metoo.

«Ξέρω ότι οφείλω να διαχωρίζω τον καλλιτέχνη από τον άνθρωπο, αλλά δυσκολεύομαι ειδικά σε περιπτώσεις γνωστών καλλιτεχνών», σημειώνει.

Για τις πλαστικές επεμβάσεις δηλώνει ανοιχτή σε κάποια στο μέλλον στο πρόσωπο, ωστόσο φοβάται το αποτέλεσμα και το χειρουργείο σαν διαδικασία.

Κλείνοντας, παραδέχεται την αγάπη της για το «κακό» φαγητό καθώς όπως λέει «αποτελεί μια απόλαυση»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr