Ο ηθοποιός Όμηρος Πουλάκης μίλησε μεταξύ άλλων, για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και πιο συγκεκριμένα για τον καθηγητή του στο Εθνικό Θέατρο, τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Η λέξη καταδικαστέο δεν μπορεί να εκφράσει αυτό που βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας από τον Φεβρουάριο, αυτά που μαθαίνουμε.. Το καταδικαστέο είναι λίγο» δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος τοποθετείται συχνά για τα σοβαρά κοινωνικοπολιτικά θέματα.

Ο Δημητρης Λιγνάδης ήταν καθηγητής του στο Εθνικό Θέατρο, σκηνοθέτησε δε και τις 3 πρώτες παραστάσεις του.

«Ναι ήταν καθηγητής μου, σπουδαίος άνθρωπος πολύ σημαντικό κομμάτι για μένα καλλιτεχνικά και επαγγελματικά. Οι σχέσεις μας ήρθαν κάποια στιγμή σε ρήξη, μετά από δική μου απόφαση επειδή είδα κάποια πράγματα που δε μου αρέσουν» δήλωσε ο Όμηρος Πουλάκης.

«Απ’ όταν βγήκαν αυτά στην δημοσιότητα, είμαι σε κατάσταση σοκ» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν είχε ακούσει κάτι για τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν τις καταγγελίες είπε ότι «Δεν είχα αντιληφθεί σεξουαλικά εγκλήματα προφανώς, Αν υπήρχε ορατότητα τέτοιων εγκλημάτων δε θα καθόμουν να τα βλέπω.»

Για τις δικές του προσωπικές ιστορίες είπε «Έχω δεχτεί άσχημη συμπεριφορά αλλά δε θεωρώ ότι συγκρίνονται αυτά που πέρασα εγώ με αυτά που έχουν περάσει οι άνθρωποι που έκαναν αυτές τις καταγγελίες».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr