Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θύελλα προκαλεί η Μις Σερβία - Σχημάτισε το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας στον Miss Intercontinental

Θύελλα προκαλεί η Μις Σερβία – Σχημάτισε το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας στον Miss Intercontinental

Η Μις Σερβία Βαλεντίνα Πέτροβιτς φωτογραφήθηκε με τις καλλονές από την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και το Μαυροβούνιο και αυτή η σκηνή προκάλεσε χιονοστιβάδα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αντιδράσεις και αποδοκιμασίες κατακλείστηκαν τα σερβικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς η Μις Σερβία πόζαρε με συναδέλφισσές της, σχεδιάζοντας με τα χέρια της το σύμβολο του δικέφαλου αετού, που είναι το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας, γράφουν τα μέσα ενημέρωσης της Σερβίας.

«Αποτελεί πρόκληση»

Οπως σημειώνει η σερβική Blic, η Βαλεντίνα Πέτροβιτς φωτογραφήθηκε με τις καλλονές από την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και το Μαυροβούνιο και αυτή η σκηνή προκάλεσε χιονοστιβάδα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την επίμαχη φωτογραφία (κάτω) δημοσίευσε η Μις Αλβανία με τη φράση «Εμπρός Αλβανία».

Οι καλλονές των Βαλκανίων συμμετέχουν στον διαγωνισμό Miss Intercontinental που διεξάγεται στο Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου.

«Το σύμβολο του δικέφαλου αετού αποτελεί πρόκληση για τους Σέρβους αφού εκπροσωπεί την ιδέα της λεγόμενης Μεγάλης Αλβανίας» τονίζει η Blic, σύμφωνα με το echedoros-a.gr.

Η b92.net μεταδίδει ότι, θέλοντας να δικαιολογηθεί, η Βαλεντίνα Πέτροβιτς ανάρτησε δήλωση στο Instagram με την οποία ζητά την κατανόηση του κόσμου για την απερισκεψία της σε μια, όπως αναφέρει, «αυθόρμητη κίνηση».

«Ανόητος αυθορμητισμός»

«Σε μια ορμή ευφορίας για το πάρτι με κάλεσαν να βγάλω μια φωτογραφία, στάθηκα δίπλα στα κορίτσια με μεγάλη ταχύτητα και έβαλαν τα χέρια μου για το πώς να ποζάρω, δεν είχα κακές προθέσεις, ήταν μια στιγμιαία απερισκεψία και ανόητος αυθορμητισμός», έγραψε, ζητώντας συγγνώμη από όλους όσους πίκρανε από την «απερισκεψία» της και από το γεγονός ότι έπεσε «στην παγίδα των κακών προθέσεων κάποιου άλλου».

Η B92.net ζήτησε από τη Βέσνα ντι Βίντσα, η οποία είναι πρόεδρος του οργανισμού Miss Serbia, να πάρει επίσημη θέση για την κίνηση της εκπροσώπου της Σερβίας.

Η Βίντσα επισήμανε ότι είναι πολύ σημαντική και η εξήγηση της Βαλεντίνα Πέτροβιτς γι’ αυτό που συνέβη.

«Είναι μεγάλη απογοήτευση για εμάς που εκπροσωπούμε τη Μις Σερβία στον Miss Intercontinental. Φυσικά σοκαριστήκαμε όταν είδαμε αυτήν τη φωτογραφία και ήρθαμε αμέσως σε επαφή με τη Βαλεντίνα. Το πλαίσιο και η εξήγησή της είναι σημαντικά. Είναι το πιο εύκολο να καταδικάσουμε αμέσως», είπε η Βίντσα και πρόσθεσε ότι η κοπέλα βρίσκεται υπό τεράστιο άγχος.

«Σκεφτόμαστε να την αποσύρουμε»

«Βρίσκεται σε πραγματικά μεγάλο άγχος λόγω της απερισκεψίας της και της απώλειας συγκέντρωσής της. Δημοσίευσε αμέσως τη συγγνώμη της και τις τύψεις της στο προφίλ της στο Instagram. Σκεφτόμαστε να την αποσύρουμε από αυτόν τον διαγωνισμό» ανέφερε.


Η Βαλεντίνα Πέτροβιτς με το στέμμα της Μις Σερβία

Επισήμανε επίσης ότι η ομορφιά δεν πρέπει να πολιτικοποιείται.

«Κανείς δεν θέλει την πολιτικοποίηση της ομορφιάς, ειδικά σε διεθνές επίπεδο. Είμαι σίγουρη ότι αυτό δεν το θέλει ούτε η διοργάνωση Miss Intercontinental με την οποία βρισκόμαστε σ’ επαφή», κατέληξε η επικεφαλής του οργανισμού Miss Serbia.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024