Υπάρχουν άνδρες που αδιαφορούν για την απιστία, και αυτή χαλαρώτοτητα μάλλον τον έπεισε.  που το μάτι τους «πέφτει» μόνο σε γυναίκες, με τις οποίες έχουν αρκετά χρόνια διαφορά… προς τα κάτω. Όπως αναφέρει το myastro.gr o έρωτας, χρόνια δεν κοιτά, ούτε ηλικίες και διαφορές. Όλα έχουν να κάνουν με τη «χημεία» και τα γούστα του κάθε ανθρώπου, ε και λίγο με το ζώδια του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο άντρας Ταύρος είναι ρομαντικός, τρυφερός και αρκετά δοτικός με την σύντροφό του. Γενικά, προτιμά να κάνει σχέση με γυναίκες οι οποίες είναι αρκετά μικρότερές του ηλικιακά και αυτό γιατί σε μια τέτοια σχέση, εκείνος είναι πιο έμπειρος, πεπειραμένος, μπορεί να την φροντίσει, να της δώσει ξεχωριστές εμπειρίες που εκείνη δεν έχει ξαναζήσει και φυσικά είναι πιο εύκολο να την έχει «δικιά του». Θέλει να τον θαυμάζει και να εκτιμήσει την αξία του και όσα μπορεί να της προσφέρει. Όλα αυτά δεν μπορεί να τα κάνει με μια μεγαλύτερη γυναίκα, η οποία έχει φτάσει σε μια ηλικία και έχει ήδη ζήσει αρκετές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντίστοιχη περίπτωση με τον Ταύρο είναι και ο Καρκίνος, όμως σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Ο άντρας Καρκίνος θέλει να κακομαθαίνει την γυναίκα που έχει δίπλα του. Να την φροντίζει και να την νοιάζεται, σχεδόν σαν να είναι μωρό. Να της δίνει όλη του την προσοχή και την αγάπη. Όσο πιο πολύ εκείνη εξαρτάται από εκείνον τόσο το καλύτερο. Θέλει να τον έχει ανάγκη για να μπορεί να νιώθει αυτός το πόσο τον αγαπά και το πόσα πολλά σημαίνει για εκείνη. Ο ρόλος του «δασκάλου» του ταιριάζει γάντι και τον αναζητά διαρκώς μέσα στις σχέσεις του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Και πάμε τώρα στην περίπτωση του άντρα Αιγόκερω. Τον είχαμε συμπεριλάβει και στο άρθρο που σας αναφέραμε στην εισαγωγή και τον βάζουμε και σε αυτή τη λίστα, γιατί υπάρχει λόγος. Ο άντρας Αιγόκερως από μια ηλικία και μετά, όταν έχει αποκτήσει εμπειρία, γνώσεις και έχει ζήσει αρκετές καταστάσεις, σταματά να θέλει να έχει τον ρόλο του μαθητή στην σχέση του και αναζητά αυτόν του δασκάλου. Κάνει σχέση με μικρότερες γυναίκες από εκείνον για να τις… «διδάξει», να τους δείξει κάτι διαφορετικό και να τις «γαλουχήσει». Τον Αιγόκερω όσο περνούν τα χρόνια, τον πιάνει κρίση ηλικίας και προσπαθεί μέσα από πιο νέες γυναίκες να αναζωογονηθεί και να νιώσει και πάλι συναισθήματα που είχε όταν ήταν νέος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr