Η Μαρία Τζομπανάκη μιλά στη «Super Katerina» και αποκαλύπτει στοιχεία για τον χαρακτήρα της, το παρατσούκλι τιμής που έχει στην Κρήτη, ενώ αναφέρεται και στη σχέση που έχει με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη.

«Στην Κρήτη με φωνάζουν «καπετάνισσα»»

«Οι παλιές γυναίκες έτσι ήταν. Η Καλλιόπη έχει απόλυτη στάση απέναντι στο καλό και το λάθος. Όταν θεωρεί ότι τα παιδιά της κινδυνεύουν ή ότι θα χάσουν κάτι σημαντικό, στην περίπτωση του μικρού της γιου, του Αστέρη, την Στέλλα, μια πανέμορφη, μορφωμένη κι από καλό σπίτι γυναίκα, παρεμβαίνει διότι θεωρεί τη Στέλλα ό,τι καλύτερο για σύντροφο, για τον μικρό της γιο.

Το να παντρευτεί ο μεγαλύτερος γιος της, ο Μαθιός, και να κάνει οικογένεια κρίνει ό,τι είναι το καλύτερο για το παιδί της, ιδιαίτερα όταν η ίδια θα έχει φύγει από τη ζωή. Γιατί είναι Κρητικιά μάνα κι έτσι σκέφτεται, οι γυναίκες στηρίζουν τον άντρα. Θα μείνει χωρίς στήριξη;».

Η Μαρία Τζομπανάκη είπε στη συνέχεια: «Ποτέ δεν έχω υπάρξει Καλλιόπη στη ζωή του γιου μου. Ο Ορφέας έμαθε να είναι δυνατός, να κάνει λάθη να τα αναγνωρίζει και να μην τα επαναλαμβάνει. Κι αυτό είναι το καμάρι μου. Τα τελευταία δέκα χρόνια στην Κρήτη μου έχουν δώσει τον τίτλο “καπετάνισσα”. Όταν το πρωτάκουσα συγκινήθηκα πολύ. Είναι τίτλος τιμής, το δίνουν στις γυναίκες που έχουν κύρος, που έχουν αποδείξει ότι νοιάζονται για την οικογένειά τους και για το κοινό καλό».

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr