Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν μίλησε για τις προσωπικές επιλογές της και αν θα άλλαζε κάτι, για τη βία που έχει δεχθεί από σύντροφό της και για το αν της έχει στοιχίσει που δεν έγινε μητέρα.

-Αν γυρίζατε τον χρόνο πίσω, θ’ αλλάζατε κάτι στις προσωπικές σας επιλογές;

Νομίζω ότι ήταν γραφτό να περάσω ό,τι πέρασα, καθώς έμαθα πάρα πολλά. Έχω ζήσει πάρα πολύ μόνη μου και έλεγα «Θεέ μου είναι δυνατόν, μέσα σ’ αυτά τα χρόνια, να πηγαίνω στο μαγαζί να έχει τόσο κόσμο και στο τέλος να γυρνάω σπίτι μόνη; Τόσο μόνη; Ούτε σύντροφος, ούτε φίλος; Ούτε ένας άνθρωπος; Τόσο μόνη;». Μέσα από την τόση μοναξιά, είδα ποιοι είναι οι αληθινοί φίλοι, οι καθαροί άνθρωποι και την έκανα την καλύτερή μου φίλη. Παλιά μ’ έπνιγε το παράπονο, όμως μετά έμαθα να ζω μ’ αυτήν. Γυρνούσα ολομόναχη για χρόνια, το συνήθισα.

-Έχετε δεχτεί βία από σύντροφό σας. Γιατί μπορεί ένας άνθρωπος να οδηγηθεί σε κάτι τέτοιο;

Υπάρχουν, δυστυχώς, σκληροί άνθρωποι. Θέλουν όλα να γίνονται με τον δικό τους τρόπο και να κάνουν το άλλον όπως θέλουν εκείνοι. Ο σκοπός είναι ν’ αποδέχεσαι κάποιον όπως ακριβώς είναι και να μην θες να τον αλλάξεις. Κάποιοι θέλουν να βάλουν χαλινάρι, μιλάνε απότομα, σηκώνουν χέρι. Δεν το έπαιξα ποτέ star, ενώ θα μπορούσα. Δεν προκαλούσα. Όταν είσαι με κάποιον και θέλει να συνέχεια να σε ταπεινώνει, κυριαρχεί η ζήλια και το φτωχό του μυαλό και κάπως έτσι φτάνει στη βία.

-Εσείς γιατί το ανεχόσασταν;

Πάνε τώρα όλ’ αυτά, τελείωσαν. Εδώ και χρόνια, έχω βρει τη γαλήνη μου. Είμαι μόνη μου από επιλογή πια. Δεν αποζητώ τη συντροφικότητα.

-Σας έχει στοιχίσει που δεν γίνατε μητέρα;

Όχι, καθόλου. Ο προορισμός του ανθρώπου είναι να κάνει αυτό που θέλει και γεμίζει την ψυχή του, όχι να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

-Στο θέατρο φέτος έγιναν πολύ σοβαρές καταγγελίες. Στη νύχτα υπάρχουν τέτοιου είδους περιστατικά; Εσείς έχετε βιώσει κάτι ανάλογο;

Αν πω όχι, θα είμαι ψεύτρα. Όμως, δεν το έχω βιώσει σε τέτοιο βαθμό, όπως όλα αυτά που ακούστηκαν. Να μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Άλλο το φλερτ κι άλλο να αναγκάζεις τον άλλον να έρθει μαζί σου, παρά τη θέλησή του. Αυτό όμως που με εξοργίζει, είναι η παιδεραστία. Μιλάμε για αρρώστια. Τι είσαι; Ένα κτήνος, ένα τέρας είσαι. Τώρα όσον αφορά το υπόλοιπο, το μόνο που δεν δέχομαι, είναι το «έκατσα γιατί είχε εξουσία και θα έχανα τη δουλειά μου», αν έκατσες, συναίνεσες. Αυτό δεν είναι βιασμός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr