Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 – Με ήρωα τον Κότσαρη ο Απόλλωνας

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 – Με ήρωα τον Κότσαρη ο Απόλλωνας

Με απόκρουση του Κότσαρη στις καθυστερήσεις σε εκτέλεση πέναλτι του Περέα, ο Απόλλωνας Σμύρνης έκανε… σεφτέ στο πρωτάθλημα και επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 για την 7η αγωνιστική της Super League.

Πρώτη νίκη για τον Απόλλωνα! Ένα γκολ του Ιωαννίδη στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και μία απόκρουση του Κότσαρη σε πέναλτι του Περέα ήταν αρκετά για την ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα που έκανε επιτέλους… σεφτέ στο πρωτάθλημα και επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη με 1-0!

Απίστευτο φινάλε στο ματς, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπλοκάρει το πέναλτι του επιθετικού του ΠΑΣ, σώζοντας έτσι ένα μεγάλο «τρίποντο» για τον Απόλλωνα!

Μόλις ένα λεπτό χρειάστηκε ο ΠΑΣ για να απειλήσει την εστία του Απόλλωνα. Ο Περέα έκανε την κούρσα, έδωσε την μπάλα στον Καραχάλιο, ο οποίος σούταρε και έστειλε την μπάλα αρκετά έξω. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και ήταν καλύτεροι γενικότερα, με την πρώτη καλή στιγμή του Απόλλωνα να έρχεται από τον Παμλίδη που δεν μπόρεσε ωστόσο να ευστοχήσει.

Ο Περέα ήταν συνεχώς στα… πόδια των αμυντικών του Απόλλωνα, έχοντας μερίδιο και στις τρεις ευκαιρίες του ΠΑΣ στο πρώτο μέρος, το οποίο έληξε χωρίς καμία κλασική ευκαιρία, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς να έχουν ανοίξει το σκορ…

Το σκηνικό άλλαξε ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα πολύ νωρίς. Σκόρερ ο Ιωαννίδης που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο! Ο Ντομίνγκες πήρε την κεφαλιά, η άμυνα του ΠΑΣ έδιωξε πάνω στη γραμμή, με τον Ιωαννίδη να παίρνει το ριμπάουντ και να τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του Μεταξά για το 1-0 στο 48ο λεπτό!

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα που ο Απόλλωνας προηγείται! Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο από το γκολ και μετά, με τον ΠΑΣ να προσπαθεί να βρει μέτρα στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει.

Ο ΠΑΣ ωστόσο είχε την ευκαιρία του να βρει το γκολ της ισοφάρισης! Και μάλιστα στις καθυστερήσεις! Ο Περέα εκτέλεσε, με τον Κότσαρη ωστόσο να μπλοκάρει και να σώζει το «τρίποντο» για τον Απόλλωνα!

Απόλλων Σμύρνης: (Τζανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Άλβες(46′ Λισγάρας), Τουτουαρίμα, Φατιόν, Κάστρο, Τσιλούλης(90′ Ντεντάκης), Παμλίδης(79′ Βιτλής), Φαν Λα Πάρα(46′ Μαρτίνες), Ντάουντα(46′ Ιωαννίδης)

ΠΑΣ Γιάννινα: (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε(80′ Παντελάκης), Κάργας, Πέεσμαν, Καραχάλιος(80′ Μίνα), Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ(60′ Μπρένερ), Γκαρντάφσκι(47′ Τριάδης), Περέα, Μιλιντσεάνου(46′ Μορέιρα)

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024