Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα - Πάνος Σταθακόπουλος και Κώστας Καζάκας αποκαλύπτονται

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα – Πάνος Σταθακόπουλος και Κώστας Καζάκας αποκαλύπτονται

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για όλα στο «Τι Λες Τώρα!»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου (23/10) οι Πάνος Σταθακόπουλος και Κώστας Καζάκας. Οι δύο ηθοποιοί, που απολαμβάνουμε  στη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», μίλησαν στην Κατερίνα Καραβάτου για τους συνεργάτες τους και έκαναν ειδική μνεία στον Μιχάλη Ρέππα.

Ο Κώστας Καζάκας, γνωστός ηθοποιός που για πάνω από 30 χρόνια εργαζόταν στην Κύπρο, βρέθηκε στην Ελλάδα αρχικά για τη θεατρική παράσταση «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» για 4 χρόνια μαζί με την Ελισάββετ Κωνσταντινίδου.

Την σχέση τους με την Ελισάββετ την χαρακτήρισε καρμική και αδελφική και αυτός είναι και ο λόγος που σύμφωνα με τον ίδιο είναι τόσο εύκολο και ωραίο να συνεργάζεται μαζί της.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος έπλεξε το εγκώμιο της Κατερίνας Ζαρίφη, καθώς όπως ανέφερε είναι σκηνές που από τα γέλια πίστευε ότι δεν θα ήταν δυνατόν να γυριστούν οι σκηνές αλλά η ίδια το έκανε να μοιάζει εύκολο.

Η συνεργασία με τον σκηνοθέτη, Μιχάλη Ρέππα, τόνισε πως ήταν εξαιρετική καθώς γνωρίζονται χρόνια και έχουν ξανασυνεργαστεί σε πολλές ταινίες όπως την επιτυχία «Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο».

Ακόμη είπε ότι «η προφόρα με το ιδιαίτερο νι και λι στη σειρά δεν με δυσκόλεψε, καθώς έχω καταγωγή από την Αμαλιάδα» και έτσι του βγαίνει αβίαστα.

Φέτος βρίσκεται και στην θεατρική παράσταση  «Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη» με την Μιμή Ντενίση, την οποία χαρακτήρισε κωμική ηθοποιό και όχι δραματική και για αυτό θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό, εξ αιτίας και του πολύ ταλαντούχου κάστινγκ.

Η πρεμιέρα του «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» έγινε πριν μερικές ημέρες και αναμένεται με αγωνία η συνέχειά του.

Δείτε παρακάτω όσα είπαν οι δύο ηθοποιοί

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024