Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νατάσα Θεοδωρίδου - Περιγράφει για πρώτη φορά την πρώτη γνωριμία της με την Ελένη Μενεγάκη

Νατάσα Θεοδωρίδου – Περιγράφει για πρώτη φορά την πρώτη γνωριμία της με την Ελένη Μενεγάκη

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη και την προσωπική της ζωή

Για τη ζωή της, τις σταθερές φιλίες που έχει όλα αυτά τα χρόνια και τη σχέση της με την κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Πριν από λίγους μήνες είχες πει στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Θέλω να βρω έναν τύπο μάγκα να με πάει ένα ωραίο ταξίδι στη ζωή».

Τι το ‘θελα και το είπα; Έγινε σημαία. (Γελάει.) Ξέρεις, όταν ορίζεις τη ζωή σου εσύ, το να σε πάει κάποιος ένα ωραίο ταξίδι στη ζωή το αποζητάς. Εμένα βέβαια με έκανε έτσι και η δουλειά μου, γιατί είναι ανδροκρατούμενη και η γυναίκα πρέπει να έχει κάποια στοιχεία πιο δυνατά για να επιβληθεί. Όμως εννοείται πως θα ήθελα έναν τέτοιο σύντροφο… σήμερα, αύριο, χθες. Την ιδιότητα τη γυναικεία δεν την απαρνήθηκα ποτέ.

Από την άλλη, όσο κι αν ακούγεται κλισέ, τις δυναμικές γυναίκες που ορίζουν τη ζωή τους οι άντρες λίγο τις φοβούνται.

Ναι, αλλά δεν τους θέλουμε αυτούς τους άντρες. Αυτούς που φοβούνται τι να τους κάνουμε; Εμείς θέλουμε αυτούς που δεν φοβούνται! (Γελάει.) Να σε προσεγγίσουν με τον τρόπο τους, με την ευθύτητά τους, με το «θέλω» τους. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο άλλος να σε αγαπήσει, να σε θελήσει για αυτό που είσαι. Αυτό που βλέπει. Να ξέρει κι αυτός ποιος είναι και να πει «Πάμε μαζί να δοκιμάσουμε τι γίνεται παρακάτω».

Ήσουν εκεί στην πρώτη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Μega, ήσουν εκεί και στην τελευταία στον Alpha πριν από έναν και κάτι χρόνο. Φίλες, κουμπάρες, μια ζωή μαζί. Πώς πρωτογνωριστήκατε;

Πολύ τυχαία. Τότε ήταν στον ΑΝΤ1, το δυνατό, το λαμπερό πρόσωπο του σταθμού. Κάναμε μια εκπομπή ενώ ήμουν ακόμα Θεσσαλονίκη και δέσαμε αμέσως. Προέκυψε μια συμπάθεια στην αρχή κι αυτό μεγάλωσε στα χρόνια. Έχουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την Ελένη. Τώρα που έχουμε διαγράψει την πορεία μας και την ιστορία μας συχνά γελάμε σχολιάζοντας γεγονότα της ζωής μας. Το πιο σπουδαίο με την Ελένη είναι πως είναι ένα πολύ καλό κορίτσι. Για μένα αυτό είναι το πιο δυνατό στοιχείο της.

Έχεις βαφτίσει και τον Άγγελο…

Ο Άγγελος είναι σταρ, σούπερ σταρ, αφού εγώ το βάφτισα αυτό το παιδί! (Γελάει.)

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024