Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού - Η «συγγνώμη» της παρουσιάστριας - «Θέλω να είμαστε απολύτως εντάξει απέναντί του»

Ναταλία Γερμανού – Η «συγγνώμη» της παρουσιάστριας – «Θέλω να είμαστε απολύτως εντάξει απέναντί του»

Τι συνέβη;

Nα λύσουν την παρεξήγηση με τον ηθοποιό, Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, θέλησαν η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται», τήρωντας την υπόσχεσή που το έδωσαν.

Η εκπομπή έπαιξε στον αέρα ολόκληρο το απόσπασμα της συνέντευξής του, κι ύστερα, η αγαπημένη παρουσιάστρια απευθύνθηκε στον ηθοποιό ζητώντας του συγγνώμη.

«Δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο #metoo από την πλευρά των ηθοποιών. Ξέρω ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, ώστε αυτοί οι άνθρωποι να σταματήσουν να υπάρχουν γύρω μας. Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος που ο κλάδος που υπηρετώ εγώ σήκωσε κεφάλι και είπε παιδιά μέχρι εδώ. Αυτοί οι πέντε, δέκα, είκοσι δεν με ενδιαφέρει πόσοι είναι, οι σκοτεινοί άνθρωποι είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στους φωτεινούς ανθρώπους που υπάρχουν σε αυτόν τον χώρο. Δεν θα αφήσουμε άλλο να μας λερώνουν. Θεωρώ ότι είναι ένας λεκές αυτό πάνω μας και δεν θα σταματήσουμε να τον καθαρίζουμε, μέχρι να καθαριστεί» έλεγε αρχικά ο Αλέξανδρος Τριανταφύλλου.

«Εγώ είχα καθηγητή τον Δημήτρη Λιγνάδη και προσωπικά δεν είχα κανένα παράπονο. Δεν μου έκανε ποτέ τίποτα ο άνθρωπος. Από εκεί και πέρα για τον άλλον τον κύριο που έχει προφυλακιστεί είχα ακούσει πολύ κακά πράγματα. Τύπου «Πρόσεχέ τον, μη πας να δουλέψεις μαζί του”. Για τον έτερο προφυλακιζόμενο πολλά πολλά χρόνια αργότερα άρχισαν να φτάνουν στα αυτιά μου οι φήμες που σερνόντουσαν χωρίς να ξέρω βέβαια ή να ακούσω ότι πρόκειται για ανήλικα. Μέχρι να δικαστεί ο άνθρωπος δεν μπορούμε να πούμε τίποτα» συμπλήρωσε.

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού

«Ελπίζω να είμαστε εντάξει τώρα, δεν έχουμε αφήσει τίποτα απ’ έξω. Θέλω να είμαστε απολύτως εντάξει απέναντι του γιατί είχε απόλυτο δίκιο… Εκείνος απόρησε με τη δική μου επιθετικότητα και δικαίως γιατί εγώ άκουσα μόνο τη φράση ‘είχα καθηγητή τον Λιγνάδη και δεν μου έκανε κάτι’. Οποιοσδήποτε άνθρωπος ή ηθοποιός, τραγουδιστής ή άλλος με οποιαδήποτε ιδιότητα παραχωρεί συνέντευξη σε αυτή την εκπομπή, εγώ θέλω να είμαι και να είμαστε εντάξει απέναντί του. Να μην έχει παράπονο από το μοντάζ. Αν δεν είναι εντάξει, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μέσα από τα social μου» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού αμέσως μετά το απόσπασμα.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024