Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία στο Αιγάλεω - Παραδόθηκε ο 20χρονος γιος

Δολοφονία στο Αιγάλεω – Παραδόθηκε ο 20χρονος γιος

Ο 20χρονος που κατηγορείται πως δολοφόνησε τη μητέρα τους στο σπίτι τους στο Αιγάλεω, πριν από μερικές ημέρες, παραδόθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Στη ΓΑΔΑ παραδόθηκε ο 20χρονος γιος που φέρεται να δολοφόνησε την 55χρονη μητέρα του στο Αιγάλεω.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα σημειώθηκε την Τετάρτη, όταν η γυναίκα εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη από πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό, μέσα στο σπίτι της μια γυναίκα στο Αιγάλεω.

Η αδικοχαμένη γυναίκα, μητέρα 5 παιδιών, δέχτηκε την επίθεση μέσα στο σπίτι, μπροστά στον μικρότερο γιο της, που φώναζε για βοήθεια.

Κάτοικοι της περιοχής μιλούν συγκλονισμένοι για μια γυναίκα που προσπαθούσε μόνη να μεγαλώσει τα πέντε της παιδιά, ενώ αντιμετώπιζε προβλήματα αναπηρίας.

Αναφέρουν πως αρκετές φορές υπήρχαν έντονα φραστικά επεισόδια μεταξύ της 55χρονης και των γιων της, χωρίς όμως κανείς να περιμένει ότι θα έπεφτε νεκρή από τα χέρια ενός εκ των παιδιών της.

Τα προβλήματα στην οικογένεια είχαν αρχίσει να πυκνώνουν μετά τον θάνατο του πατέρα, που έκανε τα οικονομικά προβλήματα ασφυκτικά.

Πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε

Μετά τη δολοφονία, ο δράστης πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε από την περιοχή με το αιματοβαμμένο μαχαίρι στα χέρια του.

Ο καταζητούμενος γιος που φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του, είχε νοσηλευτεί στο πρόσφατο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική και όπως φαίνεται, το τελευταίο διάστημα η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Η Αστυνομία τον αναζητούσε ως ύποπτο για τη δολοφονία της.

Την ίδια ώρα, οι μαρτυρίες των γειτόνων που γνώριζαν την οικογένεια συγκλονίζουν. Ένας από αυτούς ανέφερε πως είδε τον τέταρτο γιο να βγαίνει από το σπίτι και να φωνάζει: «Βοήθεια, βοήθεια, σκότωσαν τη μάνα μου».

Ο ίδιος γείτονας περιέγραψε μια δύσκολη καθημερινότητα για τη μητέρα, η οποία φέρεται να είχε αναπηρία. Σύμφωνα με όσα είπε, είχε συνεχείς τσακωμούς με τα παιδιά της.

«Είχαν τσακωμούς, ερχόταν η αστυνομία συχνά στο σπίτι, 10 φορές τον χρόνο. Τη γυναίκα τη γνώριζα. Αυτή κάθε μέρα τσακωνόταν με τα παιδιά. Υπήρχαν προβλήματα ξυλοδαρμού, την είχαν χτυπήσει πολλές φορές. Γιατί τσακώνονταν κάθε φορά. Έπαιρνε από τον δήμο φαγητό. Μια ζωή αυτά είχαν τσακωμούς».

Μία γειτόνισσα υποστήριξε ότι τα παιδιά της 54χρονης είχαν και εκείνα πρόβλημα: «Δεν ήταν παιδιά που θα μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα. Τα φρόντιζε μόνη της, έκανε αγώνα αυτή η μάνα για τα παιδιά της» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως ακούστηκε ότι πριν τη δολοφονία, μητέρα και γιος είχαν λογομαχήσει.

Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες και συντηρούνταν από ένα επίδομα αναπηρίας. Ο μεγάλος γιος φέρεται να συνείσφερε και αυτός με δυσκολία στο σπίτι.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024