Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Στανίση - Η συνεργασία και το τραγούδι με τον Παντελή Παντελίδη

Κατερίνα Στανίση – Η συνεργασία και το τραγούδι με τον Παντελή Παντελίδη

Όσα δήλωσε η Κατερίνα Στανίση σε μια συνέντευξή που θα συζητηθεί

Η Κατερίνα Στανίση έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού και μίλησε και για τον Παντελή Παντελίδη και τη συνάντησή τους σε ένα νυχτερινό μαγαζί.

Πρόσφατα είδα στο YouTube ένα βίντεο στο οποίο ήσασταν με τον Παντελή Παντελίδη, που έφυγε από τη ζωή, πριν από κάποια χρόνια, στο απόγειο της επιτυχίας του. Τον γνωρίζατε προσωπικά; Τι θυμάστε από εκείνον;

Ναι, είχα πάει στο μαγαζί που τραγούδαγε, γιατί πραγματικά αυτό το παιδί μου είχε κάνει μεγάλη αίσθηση. Δεν τον γνώριζα προσωπικά. Ήταν φαινόμενο, αγαπήθηκε πάρα πολύ. Μεγάλο κρίμα που έφυγε τόσο νέος. Πιστεύω θα έκανε πάρα πολύ μεγάλη καριέρα, γιατί μίλαγε στις ψυχές των ανθρώπων.

Θυμάμαι του είχα ζητήσει να μου γράψει ένα τραγούδι και μου είχε απαντήσει πως όλα θα γίνουν και τότε εγώ του είπα να βιαστεί γιατί είμαι μεγάλη και δεν έχω πολύ καιρό μπροστά μου, αλλά τελικά δεν πρόλαβε εκείνος. Μου είχε πει επίσης πως η μαμά του με λατρεύει και πράγματι όταν πήρα το μικρόφωνο να τραγουδήσω, ζήτησε από τον αδερφό του να την πάρει τηλέφωνο να με ακούσει. Κρίμα μεγάλο κρίμα.

Ποια είναι η γνώμη σας στο να πληρώνονται οι τραγουδιστές όταν πάνε σε μουσικές εκπομπές;

Αν πάω σε ένα πρόγραμμα και κάτσω δέκα ώρες, τουλάχιστον οι μουσικοί μου θα ήθελα να πληρωθούν. Η τηλεόραση ωστόσο, βοηθάει πάρα πολύ στο να σε γνωρίσει ο κόσμος και να βρεις δουλειά. Για παράδειγμα η εκπομπή του Παπαδόπουλου έβγαζε τραγουδιστές που δεν έβγαιναν πριν, πουθενά αλλού και μέσα απ’ αυτήν την εκπομπή, συστηνόντουσαν στο κοινό και τους γίνονταν προτάσεις.

Είναι μεγάλη στήριξη… Ε πώς θα πάνε τώρα να ζητήσουν λεφτά; Όσον αφορά όμως εμάς, που τους βοηθούσαμε τόσα χρόνια με πολύωρα γυρίσματα και λέγαμε ένα-δυο τραγούδια, τότε ναι, αυτό είναι άδικο. Εμάς μας βρήκαν, δεν τους βρήκαμε. Δεν συνέβαλαν στην καριέρα μου με κάποιον τρόπο, αλλά τους πιο νέους τους έχουν βοηθήσει πολύ και θα ήταν αχαριστία να ζητήσουν χρήματα.

Συνεργαστήκατε με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Ποια ήταν η ομορφότερη συνεργασία σας;

Οι περισσότερες συνεργασίες που έχω κάνει, ήταν πολύ όμορφες. Απ’ όλους κάτι πήρα. Πολλοί απ’ αυτούς είχαν καλή ψυχή και πρόθεση, υπήρχαν όμως και κάποιοι άλλοι που χτυπούσαν το χέρι στο τραπέζι, ζήλευαν και είχαν ανταγωνισμό. Τα πέρασα κι αυτά, δεν είμαστε και Άγιοι. Η νύχτα είναι περίεργη και μπορεί η δημοσιότητα και η επιτυχία να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα κάποιου. Εγώ προσπάθησα και κράτησα την ανθρωπιά μου και δεν ήθελα να μοιάζω στους κακότροπους.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024