Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Μοίρου - Χολιγουντιανή πρεμιέρα με ελληνικό αέρα

Δέσποινα Μοίρου – Χολιγουντιανή πρεμιέρα με ελληνικό αέρα

Είναι η νέα ταινία του παραγωγού του My big Fat Greek Wedding με ελληνίδα πρωταγωνίστρια

Στο Los Angeles για τις ανάγκες προώθησης της καινούριας της ταινίας βρίσκεται αυτό το διάστημα η Δέσποινα Μοίρου.  Η ταινία έχει τίτλο «Tango Shalom” και προβάλλεται σε πολλές πολιτείες της Αμερικής και του Καναδά με τεράστια επιτυχία, σαρώνοντας βραβεία παγκοσμίως.

Η Δέσποινα Μοίρου πρωταγωνιστεί δίπλα σε δύο μεγάλες κυρίες του αμερικάνικου κινηματογράφου τη Laine Kazan ιδιαίτερα αγαπημένη στη χώρα μας από την ερμηνεία της ως μητέρα της Νία Βαρτνάλος στο «Γάμος αλά Ελληνικά» και τη Renee Taylor, γνωστή ως μαμά της τηλεοπτικής σειράς “The Nanny”.

Ο παραγωγός της ταινίας Joel Zwick (δημιουργός και του «Γάμος αλλά ελληνικά») και ο σκηνοθέτης Gabriel Bologna επέλεξαν την δική μας Δέσποινα για έναν υπέροχο κωμικό ρόλο. Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε να ερμηνεύει μια εξαιρετικά συντηρητική και θρησκευόμενη εβραιοπούλα  που σοκάρεται από την απόφαση του ήρωα της ιστορίας Moshe Yehuda που παρά τις απαγορεύσεις της εβραϊκής θρησκείας του αποφασίζει να μάθει τανγκό και να διαγωνιστεί στο μεγαλύτερο Αμερικανικό Tv show.

Σχεδόν αγνώριστη, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά μαύρα της μαλλιά με ένα μαντήλι, η Ελληνίδα ηθοποιός καταφέρνει ακόμη μία φορά να ξεχωρίσει με τα μεγάλα εκφραστικά της μάτια, τις γκριμάτσες της, και την αλλαγή της προφοράς της για τον ρόλο. «Σε αυτή την ταινία είχα την χαρά να υποδυθώ έναν κόντρα ρόλο την Σούζαν Σούσμαν, όπου μαζί με την Joan Baron κάνουμε ένα κουτσομπολίστικο δίδυμο που όλοι την ώρα ασχολείται με τις ζωές των άλλων! δηλώνει η Δέσποινα Μοίρου. Πέρασα απίθανα στα γυρίσματα και έμαθα σημαντικές λεπτομέρειες  για την κωμωδία βλέποντας θρύλους της κωμωδίας τη Renee Taylor ,τη Lainie Kazan και τον Joseph Boglona να παίζουν τους ρόλους τους με τόση μαεστρία».

Τα γυρίσματα έγιναν στη Νέα Υόρκη και η ταινία είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία με σημαντικά μηνύματα για τις ανάγκες των ανθρώπων, τη δύναμη της θέλησης και τη δύναμη της αγάπης που στο τέλος καταφέρνει να υπερισχύσει όλων των εμποδίων, των φυλών και των θρησκειών.

Το σενάριο έγραψε ο Joseph Bologna ολοκληρώνοντας με αυτό μια σπουδαία καριέρα καθώς λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων έφυγε από τη ζωή και φυσικά η ταινία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

Διευθυντής φωτογραφίας είναι ο Massimo Zeri και χορογράφος της ταινίας είναι ο γνωστός από το Αμερικανικό Dancing with the Stars ,και χορογράφος του Sasha Baron Cohen στη ταινία  «Bruno», Jordi Caballero. Μαζί του έκανε μαθήματα τανγκό και η Δέσποινα καθώς υπήρχαν σκηνές χορού και το απαιτούσε ο ρόλος.

Η ταινία ξεκίνησε τη λαμπρή της πορεία στο φετινό φεστιβάλ των Καννών ΄΄όπου αγοράστηκε στο film market από την εταιρεία διανομής Vision Films. Έκανε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη και έχει ήδη κερδίσει 20 βραβεία σε μεγάλα φεστιβάλ όπως του Τορόντο, του Μπρούκλιν, του Σαν Ντιέγκο, της Μαδρίτης αλλά και σε Ινδία, Τουρκία, Αργεντινή και Μαρόκο.

Η Δέσποινα θα παραβρεθεί στις πρεμιέρες που εκκρεμούν και αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα στις αρχές Νοεμβρίου για να ολοκληρώσει τις παραστάσεις της ως Μπουμπουλίνα και Κολοκοτρώνης σε ένα ξεχωριστό θεατρικό διάλογο όπου «Οι δύο ήρωες της επανάστασης συνομιλούν».

Δείτε το απολαυστικό τρέϊλερ της ταινίας Tango Shalom

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024