Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Μπαλαν - Η ιστορία της τυφλής Tik Toker και η συνάντησή της με τον πρωθυπουργό

Άννα Μπαλαν – Η ιστορία της τυφλής Tik Toker και η συνάντησή της με τον πρωθυπουργό

Η Άννα Μπαλάν συνάντησε σήμερα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και μίλησαν για τα ζητήματα που υπάρχουν για τους ανθρώπους με αναπηρία

Η ζωή της Άννας Μπαλάν ξεκίνησε με δυσκολίες, καθώς η μητέρα της την άφησε σε οικοτροφείο όταν η ίδια ήταν μόλις τριών ετών, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα να εργαστεί.

Όπως εξομολογήθηκε η νεαρή κοπέλα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου «Δυστυχώς με άφησε με τον πατέρα μου, δεν ήθελε, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Ο πατέρας ήταν αλκοολικός και αρκετά βίαιος και μέχρι τα επτά μου χρόνια δεχόμουν συχνά βία… Στο οικοτροφείο που πήγα στα επτά, είχα συχνή επικοινωνία με τη μητέρα μου… Όταν έγινα 10 ετών η μητέρα μου με έφερε στην Ελλάδα και άλλαξε όλη μου η ζωή…».

Σχετικά με τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, η Tik Toker παραδέχθηκε ότι «ήταν μια έκπληξη, γιατί όταν με κάλεσαν από το γραφείο του Πρωθυπουργού έπαθα σοκ! Αποδέχτηκα την πρόταση, επισκέφτηκα των Πρωθυπουργό και μιλήσαμε για όλα τα ζητήματα που υπάρχουν για τους ανθρώπους με αναπηρία και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη που κατάφερα και έφτασα μέχρι εκεί».

«Με βοήθησε πολύ ο Έλληνας πατριός μου να μάθω ελληνικά και του χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ γιατί είχα και έχω μια οικογένεια που με αγκάλιασε απ’ την πρώτη στιγμή και δεν ένιωσα ποτέ ξένη» εξομολογήθηκε η Άννα Μπαλάν συγκινημένη.

Η ενασχόλησή της με το Tik Tok ήρθε αργότερα. Η ίδια  προσπαθεί να ενημερώσει «τους γονείς των παιδιών με αναπηρία, μέσω του Tik Tok, πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους».  Στόχος της είναι να παρακινήσει την ελληνική κοινωνία να λαμβάνει υπ’ όψιν περισσότερο τα άτομα με προβλήματα όρασης. Όσον αφορά στον σύντροφό της, αυτό που την έφερε κοντά «είναι το γεγονός ότι δεν με αντιμετώπισε ως άτομο με αναπηρία».

Δείτε το Tik Tok της Άννας με τον πρωθυπουργό

https://www.tiktok.com/@anna__balan/video/7019369691005062405?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2F&referer_video_id=7019369691005062405&refer=embed&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=7020791538810144262

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024