Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια ζώδια λένε «ναι» και ποια όχι σε ένα one night stand;

Ποια ζώδια λένε «ναι» και ποια όχι σε ένα one night stand;

Συνήθως τα ζώδια της φωτιά, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, σαγηνεύονται στην ιδέα του ερωτικού παιχνιδιού

Υπάρχουν  ζώδια που λατρεύουν την ευκολία με την οποία μπορούν να γνωρίσουν και να συναντήσουν έναν άνθρωπο, με σκοπό το σεξ.

Συνήθως τα ζώδια της φωτιά, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, σαγηνεύονται στην ιδέα του ερωτικού παιχνιδιού και δεν αποκλείεται να βρεθούν στο κρεβάτι με έναν επίδοξο ερωτικό σύντροφο, ακόμη και αν είναι μόνο για μια φορά.

Την ίδια ώρα, τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, πιο προσγειωμένα σε σημείο απάθειας, θα μπορούσαν σε κάποια στιγμή της ζωής τους να μεταπηδήσουν από τη μια ερωτική αγκαλιά στην άλλη χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Τα τέσσερα ζώδια που απεχθάνονται το one night stand

Κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί σχεδόν ποτέ αν στην άλλη άκρη του έξυπνου κινητού βρίσκεται ένα από τα παρακάτω τέσσερα ζώδια.

Καρκίνοι

Τα ζώδια του Καρκίνου είναι βαθιά συναισθηματικοί άνθρωποι με ανεπτυγμένο το ένστικτό τους, σε ό, τι αφορά στις σχέσεις. Τους αρέσουν οι επαφές με ουσία και περιεχόμενο και δένονται με τους ανθρώπους γύρω τους, με τρόπο που δεν μπορούν να λειτουργήσουν σε σχέσεις της μιας βραδιάς.

Την ίδια ώρα, οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα αργήσουν χαρακτηριστικά να κάνουν το επόμενο βήμα, θα εξετάσουν κάθε πιθανότητα και ίσως ταλαιπωρήσουν εκείνον που θα θελήσει να εμπλακεί ερωτικά μαζί τους.

Σκορπιοί

Αν και περιβόητοι στον ζωδιακό κύκλο για τον κυνισμό και το πάθος τους, οι Σκορπιοί φαίνεται πως λατρεύουν τις σταθερές σχέσεις. Σχέσεις που εκτείνονται από το φιλικό τους περιβάλλον ως τον ερωτικό τους σύντροφο.

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου μπορούν μάλιστα να γίνουν ιδιαίτερα κτητικοί και να κυριευτούν από ζήλια για κάποιον που τους ενδιαφέρει, πριν καλά, καλά προχωρήσει η σχέση σε κάτι σταθερό και μόνιμο.

Υδροχόοι

Οι Υδροχόοι είναι από τα ζώδια που αναλύουν διεξοδικά, όσο κανένα άλλο, την κάθε τους κίνηση.

Όπως αντιλαμβάνεστε ένα ζώδιο που φτιάχνει λίστα με τα υπέρ και τα κατά μιας ερωτικής συνάντησης, σπάνια θα υποκύψει σε κάτι το εφήμερο. Άλλωστε το ζώδιο του υδροχόου μισεί τη μοναξιά, κάτι που το αναγκάζει να ψάχνει για συντρόφους που πιστεύει πως θα μείνουν μαζί του για καιρό.

Ιχθύες

Αν κάποιο ζώδιο είναι πιο συναισθηματικό από όλα, αυτό είναι σίγουρα το ζώδιο των Ιχθύων.

Επιλέγουν πάντα να πετύχουν την πιο στέρεη και ισχυρή συναισθηματική σχέση που μπορούν και φυσικά αυτό δεν συμβιβάζεται με σεξ της μιας βραδιάς.

Προτιμούν να καθίσουν μέχρι το πρωί συζητώντας με έναν επίδοξο ερωτικό σύντροφο, προκειμένου να τον γνωρίσουν, παρά να πέσουν από το πρώτο βράδυ στο κρεβάτι μαζί του.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024