Σε άγριο ξέσπασμα κατά όσων επικρίνουν και χλευάζουν ανθρώπους που έχουν κοπιάσει και αγωνιστεί για να γίνουν αυτό που είναι, προχώρησε η Σοφία Βόσσου.

«Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω απαίδευτους, ανασφαλείς τεμπέληδες ανθρώπους που δεν κάνουν τίποτα για να βελτιώσουν τη ζωή τους να χλευάζουν και να κάνουν κριτική σε ανθρώπους που έχουν κοπιάσει και αγωνιστεί για να γίνουν αυτό που είναι… Αληθινά σας λέω με πιάνει σιχαμάρα» έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Παράλληλα χρησιμοποίησε και μία ρήση του Σωκράτη που λέει: «Τους μεν κενούς ασκούς η πνοή διίστησι, τους δ’ ανοήτους, το οίημα» η οποία σημαίνει: «Τα άδεια σακιά τα φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση».

Στη συνέχεια η Σοφία Βόσσου απάντησε σε διαδικτυακή της φίλη που της έγραψε να μην φορτώνει:

«Φορτώνω φίλη όταν βλέπω κάτι παιδάκια τα οποία δεν ξέρουν ούτε να μιλήσουν ελληνικά και δεν μπαίνουν και στον κόπο να μάθουν όταν βλέπω κάτι παιδάκια που δεν έχουνε το παραμικρό σκοπό στη ζωή τους και δεν ακούνε και κανέναν και τίποτα να κριτικάρουν ανθρώπους που έχουνε πορεία ιστορία και έχουν παλέψει γι’ αυτό που είναι και να τους χλευάζουν και από πανω Φορτώνω και φορτώνω άσχημα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr