Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Μπιμπίλας - «Χθες πέρασα μια από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου»

Σπύρος Μπιμπίλας – «Χθες πέρασα μια από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου»

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ για τη νέα υπόθεση βιασμού στον καλλιτεχνικό χώρο

Για το ελληνικό #MeToo και την τέταρτη υπόθεση ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό μίλησε σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε:

«Χθες πέρασα μία από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου, διότι ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζει, όταν πιέζεται από τόσους πολλούς να πει κάτι που δεν γνωρίζει, ή θα πάθει εγκεφαλικό ή θα αρχίσει να παίρνει ασπιρίνες, όπως έκανα εγώ. Όταν σκάει μια τέτοιου είδους είδηση, δεν σημαίνει ότι όλες οι εκπομπές, όλοι οι δημοσιογράφοι θα παίρνουν εμένα για να μάθουν κάτι που δεν γνωρίζω.

Τη διαδικασία του πειθαρχικού συμβουλίου δεν τη γνωρίζει το ΔΣ του ΣΕΗ, παρά μόνο αν τα εμπλεκόμενα μέρη δεν είναι και τα δύο μέλη του ΣΕΗ. Δηλαδή, αν κάποιος από τους δύο δεν είναι μέλος του ΣΕΗ, πάει στο διοικητικό. Αν είναι και οι δύο μέλη, παραμένει στο πειθαρχικό. Το πειθαρχικό παρέδωσε τους φακέλους στην εισαγγελία. Εμείς του διοικητικού δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο των φακέλων.

Κι εγώ χθες έμαθα για τον άνθρωπο που έχει καταγγελθεί, τον οποίο τον γνωρίζω ελάχιστα, μάλιστα μπήκα στο google για να τον θυμηθώ. Η πίεση ήταν αφόρητη σε σημείο που έσπασαν τα νεύρα μου και έβρισα ανθρώπους. Εγώ είμαι πολύ ευγενικός και δεν θέλω να μιλάω άσχημα σε δημοσιογράφο που είναι και φίλος και με πιέζει αφόρητα. Γιατί κι εγώ δεν μπορώ να του πω κάτι γιατί δεν το ξέρω.

Οι αποκαλύψεις με γέμισαν θλίψη, ειδικά για ανθρώπους που ήταν πολύ κοντινοί μου και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είχαν μια τόσο σκοτεινή πλευρά που δεν τη γνώριζα. Και η οποία πρέπει να αποδειχτεί γιατί ο κάθε κατηγορούμενος έχει και το τεκμήριο αθωότητας. Εγώ περίμενα ότι κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους θα βγουν πολύ αντρίκεια και θα ζητήσουν συγγνώμη. Και θεωρώ λάθος να επιτίθενται στα θύματα».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024