Μια εξαιρετικά ευχάριστη είδηση μοιράστηκαν ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής.

Το αγαπημένο ζευγάρι, που έχει και ένα τρίχρονο παιδί, επισημοποίησε χθες τη σχέση του.

Οι δυο ηθοποιοί ένωσαν και επίσημα τις ζωές τους υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης εχθές και, παρά την τοξικότητα και την ομοφοβία που πάντα κάνει την εμφάνισή της σε τέτοιες περιπτώσεις, το μεγαλύτερο μέρος του κοινού χάρηκε πολύ με τη χαρά τους.

Άλλωστε, στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής, αυτό που πρωταγωνιστεί είναι η αγάπη και η ευτυχία. Και ποιος μπορεί να είναι αντίθετος σε αυτά τα συναισθήματα;

Τώρα, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» αποφάσισε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα μέσα από τη νέα του ανάρτηση.

Κυρίως, τόνισε ότι οι δυο τους δεν μπόρεσαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, επειδή η ελληνική νομοθεσία δυστυχώς συνεχίζει τις διακρίσεις εις βάρος των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά περιορίστηκαν στο σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου να έχουν κάποια εξασφάλιση.

Στην ανάρτησή του, ο ηθοποιός έγραψε:

«Ευχαριστούμε θερμά για τις όμορφες ευχές! Πρέπει όμως εδώ να κάνουμε μια υπενθύμιση, καθώς πολλές ιστοσελίδες έγραψαν πως παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο. Όχι, δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η Πολιτεία δεν μας δίνει ακόμη το δικαίωμα να το κάνουμε. Υπογράψαμε απλά ένα σύμφωνο συμβίωσης, άσχετα που εμείς από τη χαρά μας λέμε πως παντρευτήκαμε, αφού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι περισσότερο να κάνουμε από αυτό. Ελπίζουμε σύντομα όλα τα ζευγάρια σε αυτή τη χώρα να έχουν τα ίδια δικαιώματα, όχι μόνο για γάμο αλλά και για τεκνοθεσία. Για να είμαστε και εμείς και τα παιδιά μας εξασφαλισμένοι και στη ζωή και στην απώλεια. Ας είμαστε οι εαυτοί μας άφοβα, η αγάπη είναι φως και δεν κρύβεται!».

Δείτε το δυνατό story:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr