Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπέος έστειλε «μήνυμα» στον Ιβάν Σαββίδη για Μάκη Γκαγκάτση και λοιπούς διοικητικούς του ΠΑΟΚ

Ο Μπέος έστειλε «μήνυμα» στον Ιβάν Σαββίδη για Μάκη Γκαγκάτση και λοιπούς διοικητικούς του ΠΑΟΚ

Ο Αχιλλέας Μπέος έτριβε τα χέρια του στην Τούμπα. Ο δικός του Βόλος, με μπάτζετ όσο το συμβόλαιο του Βαρέλα, ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ, αγωνιστικά και… διοικητικά

Δεν είναι μυστικό. Ο Αχιλλέας Μπέος δεν το έχει κρύψει. Κι ας μην το παραδέχεται ανοιχτά πλέον. Το έκανε πέρσι μία φορά και αμέσως το σύστημα του ΠΑΟΚ έπεσε να τον φάει. Τι δεν παραδέχεται; Ότι έχει βλέψεις… διοικητικές στον Δικέφαλο του Βορρά. Πιστεύει ότι πρέπει να δουλέψει στον ΠΑΟΚ και να αναλάβει ο ίδιος να «τρέξει» τα λεφτά του Σαββίδη. Και μετά από αυτό το σοκαριστικό 4-4 έτριβε τα χέρια του.

Το «ΠΑΟΚ ημίχρονο, Μπέος τελικό» είναι το παιχνίδι του, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ήταν ό,τι πιο κερδοφόρο μπορούσε να συμβεί στον κουμανταδόρο του Βόλου. Όχι οικονομικά, βεβαίως, μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Το κέρδος ήταν άλλο. Πιο σοβαρό. Διότι ο Μπέος έδειξε στον Ιβάν Σαββίδη ότι, όλο αυτό το διάστημα που του τον πλασάρουν ως ιδανικό κουμάντο στον Δικέφαλο, έχει κάνει λάθος που δεν τολμάει να τον βάλει στα πράγματα της ομάδας του.

Ο Μπέος έτριβε τα χέρια του, γιατί η δική του ομάδα, μια ομάδα με μπάτζετ σχεδόν όσο κοστίζει στον ΠΑΟΚ το συμβόλαιο του Βαρέλα, πήγε στην Τούμπα, προηγήθηκε, θα μπορούσε να έχει κάνει και το 2-0. Τελικά βρέθηκε να χάνει 4-1, αλλά διέσυρε το σύνολο του Λουτσέσκου, ανατρέποντας την κατάσταση, φτάνοντας στο εκκωφαντικό 4-4. Ένα από τα πιο σοκαριστικά αποτελέσματα στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην ουσία ο Μπέος έκανε… πασαρέλα στην Τούμπα. Έδειξε στον Σαββίδη τι… χάνει με το να εμπιστεύεται αυτούς που έχει επιλέξει για διοίκηση στον ΠΑΟΚ, αφήνοντας τον ίδιον στην «απ’ έξω». Διότι όταν πέρσι μίλησε ανοιχτά στο ραδιοφωνικό σταθμό Metrosport για πόστο και ρόλο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφήνοντας σαφέστατα υπονοούμενα για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η διοίκηση του Δικεφάλου υπό τον Μάκη Γκαγκάτση, ο περίγυρος της διοικητικής ομάδας που «τρέχει» το σύλλογο έκανε τα πάντα για να τον βγάλει από κάθε συζήτηση για τον Δικέφαλο.

Ο Μπέος είναι ελέφαντας και αυτά τα πράγματα δεν τα ξεχνάει. Φαίνεται αυτό. Όπως φαίνεται και το γεγονός ότι θεωρεί εαυτόν «ριγμένο» και σε άλλα πράγματα. Και σε μεταγραφικά. Καθώς μέχρι και ο Μελισσανίδης αγόρασε παίκτη από τον ίδιον (Μήτογλου), αλλά ο ΠΑΟΚ όχι. Ούτε τον Δουβίκα πήρε ούτε τον Φεράρι ούτε κανέναν. Ενώ ο ίδιος ο Μπέος πρώτη φορά δεν πήρε ούτε έναν παίκτη του ΠΑΟΚ δανεικό. Από τους έξι δανεικούς της προπέρσινης σεζόν, στο μηδέν φέτος, πάει πολύ.

Όπως και να έχει, αυτό που ήθελε ο Μπέος στην Τούμπα, το πέτυχε. Και με το παραπάνω. Και μπορεί να μην καταφέρει ποτέ να γίνει παράγοντας του ΠΑΟΚ, αλλά τουλάχιστον θα μείνει με την ικανοποίηση ότι έδειξε στο αφεντικό του ότι ο ίδιος ξέρει καλύτερα τη «δουλειά» από αυτούς που έχει τώρα στη δούλεψή του…

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024