Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάρω Κοντού - Τι έγραψαν για εκείνη και την έκανε «τρελή» - Πώς απάντησε

Μάρω Κοντού – Τι έγραψαν για εκείνη και την έκανε «τρελή» – Πώς απάντησε

Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε στον Αντρέα Γεωργίου και στην χαρά που ένιωσε μετά το πρώτο γύρισμα

H Μάρω Κοντού βρέθηκε στο πλατό της εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για την συμμετοχή στη σειρά «Η γη της ελιάς».

Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε στον Αντρέα Γεωργίου και στην χαρά που ένιωσε μετά το πρώτο γύρισμα.

«Γυμνάζομαι και προσέχω τη διατροφή μου εκτός από τα γλυκά. Έχω περίπου τα ίδια κιλά που είχα και στα 30 μου. Αν πάρω 2-3 κιλά πατάω φρένο» απάντησε η Μάρω Κοντού όταν η Ελένη Μενεγάκη την ρώτησε για την άψογη φυσική της κατάσταση.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στη σειρά η ίδια δήλωσε «Είναι το πρώτο μου σήριαλ εδώ και δεκαετίες και είμαι πολύ χαρούμενη. Το φοβήθηκα λίγο στην αρχή. Με ανακούφισε ότι έμαθα ότι θα είμαι γκεστ σταρ. Τη χαρά άρχισε να την έχω όταν μπήκα στο γύρισμα. Είχα πολλά ερωτηματικά. Μπορεί αυτή η αποχή ετών. Όταν κάνεις δουλειές νέα και έχεις αυτόν τον ενθουσιασμό είναι όλα καλά. Όταν μεγαλώνεις και μπαίνει η λογική… άστα. O δισταγμός έφυγε στο πρώτο γύρισμα. Έχουν προχωρήσει πάρα πολύ τα τεχνικά μέσα. Είναι όλα καινούργια και ο Γεωργίου έχει μια ηρεμία. Είναι πολύ εργατικός και πανέξυπνος».

Ο Τόλης χάρηκε πολύ που θα παίξω με την Άντζελα

Η Μάρω Κοντού αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Τόλη Βοσκόπουλο. «Με την Άντζελα Γκερέκου γνωριζόμασταν μόνο κοινωνικά. Εγώ ήμουν πολύ φίλη με τον Τόλη στα νιάτα μας. Δεν είχαμε βρεθεί ποτέ σε ταινία. Είχαμε κοινές παρέες. Ήταν πολύ χαρούμενος ο Τόλης που εγώ θα κάνω τη μητέρα της Άντζελας. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο, μου έστελνε χαιρετίσματα».

Η ηθοποιός δεν αποκάλυψε πολλά για την συνέχεια της σειράς αλλά έδωσε μερικές πληροφορίες. «Ο Νικόλας δεν είναι ο φονιάς. Μεγάλη σημασία έχει το ποιος άλλαξε την διαθήκη. Από όλα αυτά που σκεφτόμαστε τίποτα δεν ισχύει. Θα το ξέρουμε σε λίγες μέρες. Ανυπομονώ για μια σκηνή που έχω με το Δημήτρη. Έχουμε μια πολύ ωραία συνάντηση. Έρχεται ορεξάτος και εγώ είμαι πιο ορεξάτος από αυτόν. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη με το σενάριο. Μου αρέσει πάρα πολύ. Το βλέπω σπίτι μου, δεν χάνω επεισόδιο και χαίρομαι και τα νέα κορίτσια».

Τι έκανε έξαλλη την ηθοποιό

Η Μάρω Κόντου αναφέρθηκε και ένα πρόσφατο περιστατικό που την πείραξε πολύ. Κάποια sites έγραψαν ότι βγάζει αρκετά χρήματα και παίρνει βουλευτική σύνταξη.

«Δεν παίρνω βουλευτική σύνταξη, ήμουν μόνο δύο χρόνια βουλευτής. Έγραψαν ότι παίρνω πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες 3.000 το μήνα, είναι 3.000 το χρόνο. Και η βουλευτική σύνταξη είναι 700 ευρώ. Με πείραξε πάρα πολύ, έγινα έξαλλη. Με έβριζαν και με κατηγορούσαν. Σήμερα είμαι θυμωμένη. Έγραψα στον καθένα που έγραψε τα κακά λόγια ‘κάνετε λάθος, είστε ανόητοι’. Νομίζανε ότι βγάζω πολλά λεφτά και ο τρόπος μου με μαλώνανε και με χαρακτηρίσανε με έκανε τούρκο. είμαι 60 χρόνια κλεισμένα στο θέατρο. Και δεν έχω πειράξει άνθρωπο. Έγινα τρελή γιατί δεν υπάρχει πιο ειλικρινής άνθρωπος από εμένα».

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024