Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Γη της Ελιάς spoiler- Όλες οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς

Η Γη της Ελιάς spoiler- Όλες οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς Τι θα συμβεί από την Κυριακή 17 έως την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου;

Επεισόδιο 47 (Κυριακή 17 Οκτωβρίου)

Η Μαργαρίτα συνέρχεται κι αρχίζει να αναζητά τον Αλέξη, χωρίς όμως να μπορεί να τον βρει στο τηλέφωνο. Η Αρετή έχει αρχίσει να εντοπίζει διαφορές στη συμπεριφορά του Στάθη και μοιράζεται τους προβληματισμούς της με τον Στέφανο. Ο Στέφανος, με τη σειρά του, προειδοποιεί τον Στάθη πως αν πληγώσει τη μητέρα του, θα του γυρίσει την πλάτη. Ο Στάθης στριμώχνεται και ζητά από την Ιουλία να αραιώσουν τις συναντήσεις τους, μέχρι να καταλαγιάσουν οι υποψίες της Αρετής. Η Χάιδω προειδοποιεί τον Λυκούργο να κρατήσει μακριά του τη Μέλπω, πιστεύοντας πως θα τον βάλει σε μπελάδες. Η Άννα ξεγελάει τον Δημήτρη με την υποτιθέμενη έκτρωση και αρχίζει να ονειρεύεται ένα διαφορετικό μέλλον με τα λεφτά που του άρπαξε. Ο Ισίδωρος ενημερώνει την Αθηνά πως θα κινήσει τις διαδικασίες για το άνοιγμα της θυρίδας του Ιπποκράτη κι όλοι αγωνιούν για το περιεχόμενο της. Ο Στέφανος κι η Ελένη αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα, αλλά η επιστροφή της Μυρτάλης θα ταράξει για μια ακόμη φορά τα νερά στη Μάνη.

Επεισόδια 48 + 49 (Δευτέρα 18 Οκτωβρίου)

Η τυχαία συνάντηση του Στέφανου με τη Μυρτάλη στο καφενείο πυροδοτεί έντονα συναισθήματα στο χωρισμένο ζευγάρι. Η Ιουλία συναντά τον αστυνόμο Κουράκο, στο αστυνομικό τμήμα, κανονίζουν να επισκεφθούν κάποια στιγμή τους στάβλους για να του δείξει τα άλογα της οικογένειας Βρεττάκου. Ο ντεντέκτιβ αποκαλύπτει στον Δημήτρη ποια είναι η πραγματική σχέση της Αθηνάς με τη Μαρία Αναγνώστου. Ο Αλέξης παραμένει άφαντος και η Μαργαρίτα είναι σίγουρη πως έχει αυτοκτονήσει. Ο Κωνσταντίνος επισπεύδει την εξέταση DNA, καθώς ο Ισίδωρος αγωνιά να μάθει αν η Αντιγόνη είναι κόρη του. Ο Ανέστης παρακαλάει την Ευτυχία να βρεθούν μόνοι τους κι αυτή δείχνει να σκέφτεται σοβαρά την πρότασή του. Ο Λυκούργος βρίσκει, επιτέλους, τον αριθμό τού Ιάκωβου Βρεττάκου και τον παίρνει τηλέφωνο.

Η Μυρτάλη εξιστορεί στην Αντιγόνη την οικογενειακή τραγωδία πίσω από την εξαφάνιση του Ιάκωβου Βρεττάκου, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο πέθανε ο γιος του, ο Σταύρος. Η Χάιδω πείθεται για την αθωότητα του Νικόλα και το μίσος της για τον Στάθη ξαναφουντώνει. Η Ελένη κι ο Στέφανος αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα, ενώ η Αρετή ενθουσιάζεται με την προοπτική αυτής της σχέσης. Η Ιουλία με την Μυρτάλη ταξιδεύουν στην Αθήνα με σκοπό να συναντήσουν τον ντετέκτιβ που είχε προσλάβει ο Ιπποκράτης για να παρακολουθήσει την Αθηνά. Η Άννα εξομολογείται στον Δημήτρη πως δεν έμεινε ποτέ έγκυος κι ότι όλο ήταν ένα κόλπο για να του πάρει λεφτά.

Επεισόδια 50 + 51α (Τρίτη 19 Οκτωβρίου)

Το ταξίδι της Μυρτάλης και της Ιουλίας, στην Αθήνα, αποδεικνύεται άγονο, καθώς ο ντετέκτιβ δεν τους δίνει κάποια χρήσιμη πληροφορία. Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Μάνο τις υποψίες τής Αντιγόνης σχετικά με τον… πατέρα της. Ο Μάνος αποκλείει το ενδεχόμενο αυτός να είναι ο Ισίδωρος, αφού δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι ο πατέρας του θα μπορούσε να έχει εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν. Η Αθηνά κάνει παρατήρηση στον Δημήτρη για το γεγονός ότι έχει παραμελήσει τη δουλειά του και εκείνος την αντιμετωπίζει επιθετικά. Η μέρα του δικαστηρίου φτάνει και ανακοινώνεται η καθοριστική απόφαση για τη ζωή της Μυρτάλης.

Η Μαργαρίτα απειλεί τον Αλέξη πως, αν δεν εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική, θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. Η Ιουλία έχει ενθουσιαστεί με την πιθανότητα επανεμφάνισης του Ιάκωβου, παρόλο που εκείνος δεν έχει δώσει σημάδια ζωής. Η Χάιδω ξεκαθαρίζει στη Μέλπω πως δεν έχει πια καμία θέση στη ζωή του Λυκούργου και οι δύο γυναίκες μαλώνουν. Η Ευτυχία εξακολουθεί να αποφεύγει τον Αποστόλη, ενώ την ίδια ώρα ο Ανέστης την έχει σε στενό μαρκάρισμα με σκοπό να κερδίσει μια ακόμα ευκαιρία.

Επεισόδιο 51β (Τετάρτη 20 Οκτωβρίου)

Ο Δημήτρης βγαίνει ραντεβού με την Αντιγόνη και δεν αργεί να της δείξει το ενδιαφέρον του. Ο Φίλιππος νιώθει πως δεν έχει άλλη επιλογή παρά να πει στη Βασιλική όλη την αλήθεια για τον πυροβολισμό του Στέφανου. Ο Μάνος προειδοποιεί τον Δημήτρη πως, αν δεν πάρει τη δουλειά του σοβαρά, θα απολυθεί. Την ίδια ώρα, ο Ανέστης κλέβει τα χρήματα από το σπίτι της Άννας και τα επιστρέφει στον Δημήτρη. Ο Ισίδωρος κι η Αθηνά προετοιμάζονται για το άνοιγμα της θυρίδας του Ιπποκράτη, αγνοώντας το περιεχόμενό της. Η Μυρτάλη βλέπει τον Στέφανο αγκαλιά με την Ελένη και ζηλεύει.

Επεισόδιο 52 (Πέμπτη 21 Οκτωβρίου)

Η Μαργαρίτα προσφέρεται να βρει δουλειά στη Μυρτάλη, στα χωράφια που είχε αναλάβει πριν ασχοληθεί με τους Βρεττάκους. Ταυτόχρονα, την καθησυχάζει πως ο Αλέξης θα θεραπευτεί και δεν θα της ξανακάνει κακό. Η Αθηνά κι ο Ισίδωρος συγκρούονται, για μια ακόμη φορά, με αφορμή το ελαιοτριβείο, με την Αθηνά να του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να του πουλήσει το μερίδιό της. Ο Αποστόλης αρχίζει να δυσανασχετεί με τη συμπεριφορά της Ευτυχίας, ενώ ο Ανέστης της αγοράζει ένα πανάκριβο δώρο προκειμένου να την πείσει για τα αισθήματά του. Η Χάιδω υποψιάζεται πως ο Φίλιππος έχει μια σοβαρή σχέση και της το κρύβει. Η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο, με σκοπό να αντιμετωπίσουν τον Δημήτρη κι όλα όσα ανακάλυψε για εκείνη. Το μαγαζί της Αρετής είναι, πλέον, σχεδόν έτοιμο κι όλη η οικογένεια μαζεύεται για το κρέμασμα της ταμπέλας και να ευχηθεί τα καλορίζικα.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ

Guest: Μαρία Φιλίππου

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ»

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ, ΣΤΙΣ 21:00

#GiTisElias

Sports in

Τσέφεριν: «Το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βασίζεται σε προνόμια»

Τα… πυρά του κατά της European Super League εξαπέλυσε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, τονίζοντας ότι το νέο αυτό εγχείρημα θα είναι καταστροφικό για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024