Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ράιαν Γκόσλινγκ - Ποζάρει πιο αισθησιακός από ποτέ για διάσημη μάρκα ρολογιών

Ράιαν Γκόσλινγκ – Ποζάρει πιο αισθησιακός από ποτέ για διάσημη μάρκα ρολογιών

Τι ώρα είναι κύριε Ράιαν Γκόσλινγκ;

Η πρώτη συνεργασία με εταιρεία για τον Ράιαν Γκόσλινγκ έχει την υπογραφή της Tag Heuer.

Ο καναδός ηθοποιός Ράιαν Γκόσλινγκ γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1980. Έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες, αλλά η αναγνωρισιμότητα ήρθε τo 2004, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία «Το Ημερολόγιο» (The Notebook).

Ο Γκόσλινγκ ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 13 χρονών στη δημοφιλή παιδική σειρά «The Mickey Mouse Club», μαζί με τους Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Κριστίνα Αγκιλέρα και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Στη σειρά τραγουδούσε, χόρευε και ερμήνευε. Έκτοτε εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως στη σειρά «Breaker High» (1997-1998).

Ο Φρεντερίκ Αρνό της ελβετικής εταιρείας πολυτελών ρολογιών εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον ηθοποιό περιγράφοντάς τον ως «αληθινό καλλιτέχνη» που αφιερώνεται στα πρότζεκτ του όσο κανένας άλλος, όχι μόνο διαμορφώνοντας τον χαρακτήρα του αλλά όλη την δημιουργική του κατεύθυνση και επαινώντας την αίσθηση της λεπτομέρειας (που αποπνέει) σε κάθε εικόνα (του). Κάθε του πλάνο είναι γεμάτο σύμβολα, σε σημείο που το καθένα σχεδόν μοιάζει καλλιτεχνικό σινεμά. Ακόμα κι όταν δεν υπάρχει έντονος διάλογος, εκφράζει κάτι πολύ δυνατό».

Όσο για τον Γκόσλινγκ, είναι το γεγονός ότι η φίρμα «ήταν αθόρυβα και σταθερά ένας πυλώνας αριστείας στον τομέα της τα τελευταία 160 χρόνια» που του κίνησε το ενδιαφέρον, σύμφωνα με τα όσα είπε σε τηλεφωνική συνέντευξη στο WWD.

«Ο χρόνος γενικά είναι κάτι που σκέφτομαι περισσότερο τώρα. Έχω δύο μικρά παιδιά και μεγαλώνουν γρήγορα. Δεν θέλω να χάσω τίποτα από αυτά, οπότε κρατάω το μάτι μου στο ρολόι με έναν τρόπο που δεν συνήθιζα ποτέ», ανέφερε επίσης.

Η πρώτη του καμπάνια για το εμπορικό σήμα περιλαμβάνει τη συλλογή Tag Heuer Carrera Three Hands. Ο Ντούκοβιτς δημιούργησε τις τολμηρά τονισμένες εικόνες με τον ηθοποιό σε αυτοκίνητο να φορά το χρονόμετρο Tag Heuer Carrera Date 39 mm, ένα από τα 13 κομμάτια που «ερμηνεύουν» εκ νέου αυτόν τον ωρολογικό ακρογωνιαίο λίθο της μάρκας.

Άλλοι πρεσβευτές της Tag Heuer είναι η σταρ του τένις Ναόμι Οσάκα, η ανερχόμενη αθλήτρια του στίβου Σίντνεϊ Μισέλ ΜακΛάφλιν Σίντνεϊ και ο ηθοποιός Πάτρικ Ντέμπσι.

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024