Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού - Ο εκνευρισμός της παρουσιάστριας - «Τι μου το κολλήσατε αυτό; Μου το καταστρέψατε...»

Ναταλία Γερμανού – Ο εκνευρισμός της παρουσιάστριας – «Τι μου το κολλήσατε αυτό; Μου το καταστρέψατε…»

Τι ήταν αυτό που ενόχλησε τη Ναταλία Γερμανού;

Δηλώσεις στην κάμερα του «Καλύτερα Δεν Γίνεται» παραχώρησε ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου. Ωστόσο, τα όσα ανέφερε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, έκαναν τη Ναταλία Γερμανού να παγώσει.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε: «Εγώ είχα καθηγητή τον Δημήτρη Λιγνάδη και δεν είχα κανένα παράπονο προσωπικά. Δεν μου έκανε ποτέ τίποτα. Για τον άλλο κύριο που έχει προφυλακιστεί, είχα ακούσει πολύ κακά πράγματα, τύπου πρόσεχέ τον και μην πας να δουλέψεις μαζί του».

Η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού

Μετά την προβολή του βίντεο, δεν άργησε να έρθει η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού, που ανέφερε: «Αχ έφαγα μία απότομη και στράβωσα. Ετοιμαζόμουν να σχολιάσω την ομοιότητα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη αλλά μας πέταξε στην μούρη τον Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη και δεν έχει σημασία να πω κάτι τώρα».

«Τι μου το κολλήσατε αυτό σε μια ωραία συνέντευξη; Μου το χαλάσατε. Τώρα τι νόημα έχει να σχολιάσουμε, αν μοιάζει με τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Ασχολίαστα. Δεν είναι η ώρα να θυμόμαστε τις καλές στιγμές με ανθρώπους που είναι στην φυλακή για σοβαρά εγκλήματα. Κι εγώ μπορεί να μην έχω παράπονο από κάποιον κι αυτός μετά να σκοτώσει…» συμπλήρωσε.

«Δεν θα κάτσω μετά να αναλογιστώ το ότι δεν είχα παράπονο από κάποιον, που αυτήν την στιγμή είναι στην φυλακή. Θα σιωπήσω και θα πάω σε διάλειμμα γιατί μου το καταστρέψατε» κατέληξε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024