Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν καθαρίζει το τοπίο επειδή βάλαμε στην φυλακή τον σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη»

«Δεν καθαρίζει το τοπίο επειδή βάλαμε στην φυλακή τον σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη»

«Όταν κάποιος φοβάται, επειδή η φύση του ανθρώπου είναι δαιμόνια, θα βρει νέους τρόπους να βιάσει», τονίζει ο Μάνος Βακούσης.

Καταπέλτης ο Μάνος Βακούσης για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ηθοποιός μίλησε για τις βαριές κατηγορίες που βαραίνουν τους δύο συναδέλφους του και έκανε λόγο για απαράδεκτες συμπεριφορές, οι οποίες έχουν να κάνουν με την ατομική συνείδηση.

«Η τοποθέτηση του Γιάννη Μόσχου στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Ελληνικού Θεάτρου, συνδυαστικά με την επιλογή της Κατερίνας Ευαγγελάτου στο Φεστιβάλ Αθηνών. δείχνει ότι υπάρχει από την κυβέρνηση η επιθυμία μιας κοινωνικής κάθαρσης», είπε αρχικά στο Secret των Παραπολιτικών και πρόσθεσε:

«Βέβαια δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το έργο παλαιότερων καλλιτεχνικών διευθυντών, δηλαδή του Ροντήρη, του Κουν, του Λιβαθινού, του Χατζάκη ή του Λιγνάδη που έκαναν εξαιρετική δουλειά».

«Δεν καθαρίζει το τοπίο»

Για τον Λιγνάδη σημείωσε: «Γνώρισα τον Λιγνάδη και ξέρω ότι έχει τεράστια μόρφωση. Συνεργάστηκα τρεις φορές μαζί του. Είχα μαγευτεί από τις σκηνοθεσίες του αλλά δεν ήξερα τίποτα για την προσωπική του ζωή».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Αυτές οι απαράδεκτες συμπεριφορές έχουν να κάνουν με την ατομική συνείδηση. Δεν καθαρίζει το τοπίο αν δεν υπάρχει συνείδηση ατομική. Ή επειδή βάλαμε τον κατά τα άλλα σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη στην φυλακή».

«Ό,τι γίνεται από φόβο θα γίνει χειρότερο από τα προηγούμενα. Όταν κάποιος φοβάται, επειδή η φύση του ανθρώπου είναι δαιμόνια, θα βρεις νέους τρόπους να βιάσει. Αν δεν καθαρίσει το τοπίο της συνείδησής μας, δεν γίνεται τίποτα», κατέληξε ο ηθοποιός.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024