Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θυμάστε τον «Ερρίκο» από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα»; Πώς είναι σήμερα - Τα 3 επαγγέλματα και η στροφή στην καριέρα του

Θυμάστε τον «Ερρίκο» από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα»; Πώς είναι σήμερα – Τα 3 επαγγέλματα και η στροφή στην καριέρα του

Ο κατά κόσμον Νίκος Νίκας, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Ιουνίου 1969. Σπούδασε στην Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης»

Ήταν ένας από τους… άτυπους πρωταγωνιστές της σειράς «Μαύρα Μεσάνυχτα» που έκανε τεράστια επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του MEGA, μέσα από τον ρόλο του «Ερρίκου Γκίκα».

Ο κατά κόσμον Νίκος Νίκας, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Ιουνίου 1969. Σπούδασε στην Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης».

Τα τελευταία 15 χρόνια διδάσκει αυτοσχεδιασμό στη Δραματική Σχολή που και ο ίδιος σπούδασε, δίνοντας όπως ο ίδιος λέει, στους μαθητές του το 200% της δυναμικής του.

Ο ίδιος μιλώντας προ δύο ετών στην eleftheriaonline.gr, είχε πει: «Είναι μια σχέση όπου έχει όρια, αλλά παράλληλα έχει αγάπη, νοιάξιμο, αυστηρότητα από μέρους μου και επιμονή στο να πετύχουν το καλύτερο για τον εαυτό τους». Μιλώντας και με την ιδιότητά του ως καθηγητή στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ.Θεοδοσιάδη, αναφέρθηκε στα θλιβερά γεγονότα και τα σκάνδαλα των τελευταίων εβδομάδων στον χώρο του θεάτρου.

«Υπάρχουν άνθρωποι που στάθηκαν ως φωτεινά παραδείγματα στον χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης, του κινηματογράφου. Δεν πρέπει να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι…» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Η συμμετοχή στα «Μαύρα Μεσάνυχτα»

Αναφορικά με την τεράστια επιτυχία της σειράς, «Μαύρα Μεσάνυχτα», κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης είπε πει πως: «Στην επιτυχία μιας σειράς εκ των υστέρων προσπαθείς να εξηγήσεις γιατί κάτι πέτυχε, όπως επίσης εκ των υστέρων προσπαθείς να εξηγήσεις γιατί κάτι απέτυχε. Μ’ αυτή τη λογική η επιτυχία στα ‘Μαύρα Μεσάνυχτα’ ήταν αποτέλεσμα ενός πολύ εξαιρετικού σεναρίου. Ήταν πολύ προσεγμένα τα επεισόδια και είχε ένα πολύ καλό cast. Οι ρόλοι και οι ηθοποιοί που τους έκαναν ήταν ένα και το αυτό, τους πήγαιναν ως χαρακτήρες. Γενικότερα, η διαχείριση των καταστάσεων ήταν πάρα πολύ έξυπνη, ήταν μια μαύρη κωμωδία με τα όλα της».

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Νίκος Νίκας

Πηγή εικόνων: eleftheriaonline.gr

Ήθελε να κάνει… τρία επαγγέλματα

«Το ένα ήταν να οδηγώ τρένα. Θα μπορούσα να ταξιδεύω μήνες με ένα τρένο, διότι μου αρέσει πολύ ως μεταφορικό μέσο. Το δεύτερο που ήθελα να κάνω ήταν να γίνω δάσκαλος. Εν μέρει αυτό το όνειρο το κάλυψα γιατί τέλειωσα τη Φιλοσοφική, άρα εν δυνάμει θα μπορούσα να είμαι καθηγητής. Στην καθημερινότητά μου είμαι δάσκαλος, μιας και διδάσκω αυτοσχεδιασμό τα τελευταία 15 χρόνια. Το τρίτο ήταν η ηθοποιία. Την απόφαση να ασχοληθώ με αυτό το χώρο την πήρα στη Β’ λυκείου, με αφορμή ένα θεατρικό που κάναμε στο σχολείο. Εκεί είπα ότι θα πάω στη Φιλοσοφική και θα δώσω και στη Δραματική ταυτόχρονα. Ξεκίνησα με ενθαρρυντικούς οιωνούς οι οποίοι δεν με διέψευσαν» έχει πει ο ηθοποιός Νίκος Νίκας.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024