Για όλους και για όλα μίλησε η Παυλίνα Βουλγαράκη. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια «άνοιξε» την καρδιά της στη Δανάη Μπάρκα και στο «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στην οικογένεια της, την έμπνευση της και στις χρυσές της συνεργασίες.

«Ο τρίτος μου δίσκος «Ηλιαχτίδα» επιτέλους κυκλοφορεί. Αυτόν τον δίσκο τον ηχογραφώ από το 2018», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Από αυτό τον δίσκο είμαι δεμένη με το τραγούδι «Ηλιαχτίδα» ήμουν ευάλωτη όταν έγραφα και το «Χίλιες ζωές» που το έγραψα για την μητέρα μου».

«Η παγίδα που έπεσα μικρότερη είναι ότι ζήταγα την γνώμη των ανθρώπων του χώρου, γύρευα την επιβεβαίωση», εξομολογήθηκε.

Έτσι ξεκίνησε

«Όταν έγραψα την «Ηλιαχτίδα» ήταν μια περίοδος οπού ένιωθα μονή. Όταν γραφώ εάν τραγούδι συνήθως περνάω μια φάση σκοτεινή δεν αποφάσισα να ασχοληθώ με την τέχνη ήρθε μόνο του», τόνισε σχολιάζοντας τις στιχουργικές της ικανότητες και την πηγή της έμπνευσης της.

«Ήθελα να έχω εάν χαρτζιλίκι όσο σπούδαζα πήγα σε μια οντισιόν και το εάν έφερε το άλλο», ανέφερε για το μουσικό της ξεκίνημα.

«Δεν έχω προσδοκίες. Μπήκα σε εάν εναλλακτικό χώρο με το επίθετο που έχω και πάρα πολλοί έλεγαν ή είναι τρελή ή έχει αγνοία κίνδυνου.  Πέρασα φάση που ένιωθα αδικημένη δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπορεί να σχετίζεται οτιδήποτε άλλο εκτός από εμένα με μένα», δήλωσε για το όνομα της και τον πατέρα της Γιώργο Βουλγαράκη.

«Όταν οι άνθρωποι δεν σέβονται τα όρια γίνομαι έξαλλη», δήλωσε για το τι μπορεί να την ενοχλήσει και να την εκνευρίσει.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Γιώργος Σαμπάνης

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη βοήθεια που της προσέφερε η Δήμητρα Γαλάνη. Όπως είπε: «Κάθε συνεργασία μου είναι ένα σχολείο. Η Δήμητρα Γαλάνη με έβαλε να ξεκινήσω μαθήματα φωνητικής που έδωσε πολλές συμβουλές. Η Δήμητρα Γαλάνη βοηθάει τα νέα παιδιά».

«Έστειλα στίχους στον Νίκο Πορτοκάλογλου του άρεσαν και κάναμε ντουέτο. Με τον Γιώργο Σαμπάνη έτυχε να βρεθούμε στην ίδια παρέα έγραψε κάτι και σκέφτηκε εμένα. Τον Στάθη Δρογώση τον θαυμάζω άκουσα στίχους από ένα τραγούδι του και είπα πως το θέλω», δήλωσε για τις επαγγελματικές της συνεργασίες .

Τέλος, σημείωσε για τα αρνητικά σχόλια: «Έχω απογοητευτεί από ανθρώπους του χώρου. Οι έντονες κριτικές με έκαναν να είμαι αποστασιωμένη από τις κριτικές. Διαβάζω μόνο κριτικές που έχουν να μου δώσουν κάτι έχω σκληρύνει αρκετά».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr