Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παυλίνα Βουλγαράκη - Όταν γραφώ εάν τραγούδι συνήθως περνάω μια φάση σκοτεινή

Παυλίνα Βουλγαράκη – Όταν γραφώ εάν τραγούδι συνήθως περνάω μια φάση σκοτεινή

Η ερμηνεύτρια μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τον νέο της δίσκο, για το «βαρύ» επίθετο που φέρει αλλά και για τη συνεργασία της με τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Για όλους και για όλα μίλησε η Παυλίνα Βουλγαράκη. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια «άνοιξε» την καρδιά της στη Δανάη Μπάρκα και στο «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στην οικογένεια της, την έμπνευση της και στις χρυσές της συνεργασίες.

«Ο τρίτος μου δίσκος «Ηλιαχτίδα» επιτέλους κυκλοφορεί. Αυτόν τον δίσκο τον ηχογραφώ από το 2018», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Από αυτό τον δίσκο είμαι δεμένη με το τραγούδι «Ηλιαχτίδα» ήμουν ευάλωτη όταν έγραφα και το «Χίλιες ζωές» που το έγραψα για την μητέρα μου».

«Η παγίδα που έπεσα μικρότερη είναι ότι ζήταγα την γνώμη των ανθρώπων του χώρου, γύρευα την επιβεβαίωση», εξομολογήθηκε.

Έτσι ξεκίνησε

«Όταν έγραψα την «Ηλιαχτίδα» ήταν μια περίοδος οπού ένιωθα μονή. Όταν γραφώ εάν τραγούδι συνήθως περνάω μια φάση σκοτεινή δεν αποφάσισα να ασχοληθώ με την τέχνη ήρθε μόνο του», τόνισε σχολιάζοντας τις στιχουργικές της ικανότητες και την πηγή της έμπνευσης της.

«Ήθελα να έχω εάν χαρτζιλίκι όσο σπούδαζα πήγα σε μια οντισιόν και το εάν έφερε το άλλο», ανέφερε για το μουσικό της ξεκίνημα.

«Δεν έχω προσδοκίες. Μπήκα σε εάν εναλλακτικό χώρο με το επίθετο που έχω και πάρα πολλοί έλεγαν ή είναι τρελή ή έχει αγνοία κίνδυνου.  Πέρασα φάση που ένιωθα αδικημένη δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπορεί να σχετίζεται οτιδήποτε άλλο εκτός από εμένα με μένα», δήλωσε για το όνομα της και τον πατέρα της Γιώργο Βουλγαράκη.

«Όταν οι άνθρωποι δεν σέβονται τα όρια γίνομαι έξαλλη», δήλωσε για το τι μπορεί να την ενοχλήσει και να την εκνευρίσει.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Γιώργος Σαμπάνης

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη βοήθεια που της προσέφερε η Δήμητρα Γαλάνη. Όπως είπε: «Κάθε συνεργασία μου είναι ένα σχολείο. Η Δήμητρα Γαλάνη με έβαλε να ξεκινήσω μαθήματα φωνητικής που έδωσε πολλές συμβουλές. Η Δήμητρα Γαλάνη βοηθάει τα νέα παιδιά».

«Έστειλα στίχους στον Νίκο Πορτοκάλογλου του άρεσαν και κάναμε ντουέτο. Με τον Γιώργο Σαμπάνη έτυχε να βρεθούμε στην ίδια παρέα έγραψε κάτι και σκέφτηκε εμένα. Τον Στάθη Δρογώση τον θαυμάζω άκουσα στίχους από ένα τραγούδι του και είπα πως το θέλω», δήλωσε για τις επαγγελματικές της συνεργασίες .

Τέλος, σημείωσε για τα αρνητικά σχόλια: «Έχω απογοητευτεί από ανθρώπους του χώρου. Οι έντονες κριτικές με έκαναν να είμαι αποστασιωμένη από τις κριτικές. Διαβάζω μόνο κριτικές που έχουν να μου δώσουν κάτι έχω σκληρύνει αρκετά».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024