«Το να αποφασίσει να αφήσει τα πάντα πίσω στην ηλικία της, θεωρώ, πως αυτό είναι οριακό. Έχει σκοτεινό παρελθόν, σε προσωπικό επίπεδο. Γνωρίζει πράγματα για το μέλλον, έχει προφητικά όνειρα… Όντως, η Ίρις κάποιες στιγμές συνδέεται και κάνει αυτά τα ταξίδια, αλλά έχει αμφιβολίες γι’ αυτό», δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιοί για τον ρόλο της στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι».

Η Μαρίνα Καλογήρου ασχολήθηκε με τον χορό γιατί την παρακίνησε η μητριά της, η οποία ήταν χορογράφος και δασκάλα χορού.

«Ο χορός είναι κάτι που έκανα επειδή με έβαλε η μητριά μου, την οποία λατρεύω. Εννοείται με βοήθησε. Εμένα μου αρέσει να χορεύω ελεύθερα, χωρίς να μου λέει κανείς τι να κάνω… Δεν μου αρέσει να μπαίνω στη χορογραφία».

Εκτός από ηθοποιός και πρώην χορεύτρια, είναι και τραγουδίστρια, καθώς έχει τραγουδήσει  τρία τραγούδια σε δίσκο.

Η Μαρίνα Καλογήρου αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αθήνα και να μετακομίσει στην Χαλκιδική για να ακολουθήσει ο γιος της ένα διαφορετικό εκπαιδευτικό σύστημα. Πλέον, ζει στην Κρήτη μόνιμα.

«Μια φίλη μου μού είπε ότι όταν με είδε στο δεύτερο επεισόδιο, σε κάποιες σκηνές, είναι σαν να εκφράζω το σ’ αγαπώ. Εγώ δεν το νιώθω ότι έχω αγγίξει έτσι όπως θα ήθελα την δουλειά, αλλά όταν σου λένε κάτι τέτοιο νιώθεις ευγνωμοσύνη», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr