Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντέσσυ Κουβελογιάννη - «Της χρωστάω πάρα πολλά, της το έχω πει κιόλας, την αγαπώ και τη λατρεύω»

Ντέσσυ Κουβελογιάννη – «Της χρωστάω πάρα πολλά, της το έχω πει κιόλας, την αγαπώ και τη λατρεύω»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Ντέσσυ Κουβελογιάννη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εποχή που ξεκίνησε τις εκπομπές τα σαββατοκύριακα.

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες του χώρου, στην Τατιάνα Στεφανίδου, στη «δικιά» μας Δανάη, στις παρενοχλήσεις αλλα και στις πλαστικές επεμβάσεις.

«Όλοι έχουμε δεχθεί πισώπλατα μαχαιρώματα, δεν αποτελώ εξαίρεση. Την περίοδο που ήμουν στον ΑΝΤ1, κάποιος μέσα από την εκπομπή έστελνε τη σκαλέτα μας στην απέναντι εκπομπή. Ήμουν η πρώτη που έκανα εκπομπή το σαββατοκύριακο, στο κανάλι δεν το ήθελαν. Μιλάω με όλες τις παρουσιάστριες. Στην Τατιάνα Στεφανίδου χρωστάω πάρα πολλά, της το έχω πει κιόλας, την αγαπώ και τη λατρεύω», είπε αρχικά η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη συνέχισε: «Για μια περίοδο χτυπούσε το τηλέφωνο, ήμουν έγκυος τότε στο γιο μου. Δεν σταμάτησα λόγω της εγκυμοσύνης μου. Απλά τότε στον ΑΝΤ1 αποφασίστηκε να κάνουν κάποιες περικοπές γιατί είχαν βγει εκτός προϋπολογισμού, μέσα στις εκπομπές ήταν και η δική μου».

«Σεξουαλική παρενόχληση του στυλ… ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα, ναι, έχω δεχθεί. Να μου επιτεθεί ο άλλος, όχι. Η ηλικία μου φαίνεται γιατί δεν έχω κάνει κάτι ακόμα. Εκείνο που με φοβίζει είναι η παραμόρφωση. Δεν ταυτίζομαι πάντα με τις απόψεις του Γιώργου Λιάγκα, αλλά εκτιμώ ότι έχει τα κότσια να το πει», είπε επίσης η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024