Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύπρος - Το ομοίωμα πατάτας που διχάζει τα social media - Ερωτήματα και κακεντρεχή σχόλια

Κύπρος – Το ομοίωμα πατάτας που διχάζει τα social media – Ερωτήματα και κακεντρεχή σχόλια

Το χωριό της Ξυλοφάγου στην Κύπρο, αποφάσισε να τοποθετήσει το ομοίωμα μιας γιγάντιας πατάτας στην είσοδό του. Οι φωτογραφίες της Big Potata κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής διτκύωσης

Το γύρο των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει τις τελευταίες ώρες μια μεγάλη πατάτα που τοποθετήθηκε στο χωριό της Ξυλοφάγου στην Κύπρο. Αρκετοί χρήστες των social media διερωτήθηκαν το λόγο, κάποιοι έκαναν κακεντρεχή σχόλια για το σχήμα, άλλοι ανέφεραν ότι μπορεί και να πρόκειται για fake news.

Το κυπριακό σάιτ SigmaLive επικοινώνησε με τον κοινοτάρχη Γεώργιο Τάσου ο οποίος έκανε αρχικά λόγο για «καλοθελητές» οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν κακεντρεχή σχόλια. Όπως εξήγησε, πρόκειται για ένα ομοίωμα πατάτας, σήμα κατατεθέν της κοινότητας. Παρομοίασε μάλιστα την πατάτα, που μετέπειτα θα ονομαστεί σε «Big Potato», με άλλα προϊόντα που κοσμούν τις εισόδους ευρωπαϊκών πόλεων.

Το έργο είναι ημιτελές

Η πατάτα σύμφωνα με τον κοινοτάρχη, είναι η ποικιλία «σπούντα» και όχι αυτή της «αυλατζιάς» που αγοράζει ο καταναλωτής από τις υπεραγορές και τα μανάβικα.

Το έργο όπως μας εξήγησε ο κοινοτάρχης είναι ημιτελές και στόχος είναι η «σπούντα» να φθάσει τα 4 μέτρα. Γύρω από την πατάτα θα φτιαχτεί χώρος όπου θα μπορεί ο επισκέπτης να φωτογραφίζεται.

Ο κ. Τάσου σημείωσε μιλώντας στο SigmaLive ότι «η πατάτα θα κάνει το Ξυλοφάγου πόλο έλξης επισκεπτών που θα θέλουν να φωτογραφηθούν με τη Big Potato».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024