Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Apple - Τι θα ανακοινώσει στις 18 Οκτωβρίου;

Apple – Τι θα ανακοινώσει στις 18 Οκτωβρίου;

Τα ασύρματα ακουστικά AirPods και ο MacBook, θεωρείται ότι βρίσκονται υπό αναθεώρηση αφού η εταιρεία παρουσίασε τα τελευταία νέα μοντέλα το 2019.

Η Apple ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει ένα νέο διαδικτυακό event για τις 18 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα της σειρά φορητών υπολογιστών MacBook καθώς και νέα ασύρματα ακουστικά AirPods.

Το event ανακοινώθηκε μέσω ηλεκτρονικών προσκλήσεων που διανεμήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και μέσω μίας ανάρτησης στο Twitter από τον αντιπρόεδρο της εταιρείας και υπεύθυνο για θέματα μάρκετινγκ, Γκρεγκ Τζόσβιακ.

Τα ασύρματα ακουστικά AirPods και ο πιο ακριβός και μεγάλος σε μέγεθος φορητός υπολογιστής της Apple, ο MacBook, θεωρείται ότι βρίσκονται υπό αναθεώρηση αφού η εταιρεία παρουσίασε τα τελευταία νέα μοντέλα το 2019.

Οι ανακοινώσεις των νέων προϊόντων θα μεταδοθούν ζωντανά από την ιστοσελίδα της Apple καθώς η αμερικανική εταιρεία έχει υιοθετήσει την πρακτική των εικονικών εκδηλώσεων από το ξεκίνημα της πανδημίας στις αρχές του 2020. Συνήθως, η εταιρεία ανακοινώνει νέα προϊόντα πριν από την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, η οποία θεωρείται και η πλέον κερδοφόρα σε ότι αφορά τις πωλήσεις.

Το τελευταίο διάστημα η αμερικανική εταιρεία αναβαθμίζει τα φορητά και σταθερά συστήματά της με λειτουργικό σύστημα MacOS εφοδιάζοντάς τα με δικής της σχεδίασης επεξεργαστές αντί για τα μοντέλα της Intel. Έως τώρα η Apple έχει ανακοινώσει νέα μοντέλα MacBook Air, MacBook Pro, Mac Mini και iMac εφοδιασμένα με τους νέους επεξεργαστές.

Η εταιρεία δεν έχει αναβαθμίσει τους επεξεργαστές των πλέον ισχυρών συστημάτων της, των σταθερών Mac Pro και ορισμένων φορητών MacBook Pro. Υπενθυμίζεται ότι μόλις τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκαν τόσο η νέα σειρά iPhone 13 όσο και τα νέα μοντέλα Apple Watch.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024