Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελισάβετ Μουτάφη στο in.gr - To MEGA ήταν πάντα το σπίτι μου

Ελισάβετ Μουτάφη στο in.gr – To MEGA ήταν πάντα το σπίτι μου

Η Ελισάβετ Μουτάφη πρωταγωνιστεί στην μεγάλη επιτυχία του MEGA «Το Αύριο μας ανήκει» που προβάλλεται κάθε μέρα στις 18:40 και υποδύεται την Σοφία. Μια γυναίκα που από το πρώτο κι όλας επεισόδιο βλέπει την ζωή της να ανατρέπεται. 

Η Ελισάβετ Μουτάφη αγαπάει πολύ το φακό και εκείνος την λατρεύει. Η ηθοποιός έχει διαπρέψει μέσα από εξαιρετικές τηλεοπτικές σειρές αλλά και σημαντικές θεατρικές παραστάσεις.

Το ταλέντο αλλά και το ήθος της την έχουν ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια και το κοινό την ακολουθεί σε κάθε νέα δουλειά της.

Η Ελισάβετ Μουτάφη πρωταγωνιστεί στην μεγάλη επιτυχία του MEGA «Το Αύριο μας ανήκει» που προβάλλεται κάθε μέρα στις 18:40 και υποδύεται την Σοφία. Μια γυναίκα που από το πρώτο κι όλας επεισόδιο βλέπει την ζωή της να ανατρέπεται.

Η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε στο in.gr για την επιστροφή της στο MEGA αλλά και τις συνταρακτικές εξελίξεις που θα συμβούν στη σειρά.

Πώς νιώθετε για την επιστροφή σας στο MEGA;

Το MEGA ήταν πάντα το κανάλι μου, το σπίτι μου. Το κανάλι που ξεκίνησα. Όλες οι επιτυχίες μου ήταν εδώ. Όταν έκλεισε πάθαμε όλοι σοκ. Είναι πολύ σημαντικό ότι κάνει αυτή την φοβερή επανεκκίνηση με τόσο σπουδαίο κόσμο, πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Έχει φέρει εξαιρετικούς συνεργάτες και αυτό είναι κοινά αποδεκτό. «Το Αύριο Μας Ανήκει», μια σειρά με εξαιρετικό σενάριο και συναδέλφους -και τον Αλέξανδρο μέσα σε αυτό- είναι ευτυχία. Αυτό που λες χαίρομαι να πηγαίνω στη δουλειά μου.

Πώς κρίνετε την επιστροφή στην μυθοπλασία;

Είναι πολύ σημαντικό γιατί όλα τα κανάλια κάνουν πολύ ωραίες δουλειές. Και βάζω μέσα και την κρατική τηλεόραση. Έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια στην μυθοπλασία και είναι σπουδαίο, για τους ηθοποιούς αλλά και τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες. Είναι πολύ σημαντικό μετά από αυτό που περάσαμε. Εγώ ήμουν από τους τυχερούς γιατί στην κρίση δούλευα, αλλά αυτό ήταν ένα μικρό ποσοστό. Η πανδημία επηρέασε σε μεγάλο βαθμό και το θέατρο. Κόσμος που δεν έκανε τηλεόραση, άρχισε να συμμετέχει σε σειρές.

Παρακολουθείτε τηλεόραση;

Δύσκολα να βρεις χρόνο όταν κάνεις 10 ώρες γύρισμα την ημέρα. Δεν τα καταφέρνω πολύ. Προσπαθώ να βλέπω κάποια λεπτά για να ξέρω τι παίζεται. Αν μπορούσα να βλέπω τηλεόραση κανονικά, δεν θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά που κάνω, δεν θα είχα το χρόνο. Γίνονται πάρα πολλά πράγματα στην ελληνική τηλεόραση.  Τώρα νιώθω ότι ο κόσμος δεν ξέρει τι να διαλέξει. Θέλουν όλα τα χρόνο τους. Πρέπει να βγάλω το καπέλο στο MEGA γιατί δεν έχει επιλέξει τον δρόμο των ριάλιτι, που είναι ο πιο εύκολος.

Τι θα δούμε το άμεσο μέλλον στο «Αύριο μας ανήκει»

Μέχρι τώρα βλέπαμε μια εισαγωγή για να γνωρίσουμε τους ήρωες. Τώρα αρχίζει το πράγμα να ξετυλίγεται και αρχίζουν να δημιουργούνται ερωτικές σχέσεις. Η Σοφία, μια καθηγήτρια που ασχολείται με την οικογένεια της, μετά την έκρηξη χάνει τα αυγά και τα πασχάλια. Μαθαίνει ότι ο άνδρας της την απατάει, ένας άνδρας που τον αγαπάει. Ένας τέτοιος χαρακτήρας που μπορεί να μην περιμέναμε ότι ερωτικά θα πάει κάπου αλλού, ερωτεύεται, τον Ορέστη. Όσο μεγαλώνουμε βλέπουμε στον εαυτό μας πράγματα που δεν είχαμε ξανασυναντήσει. Αυτό είναι η έκπληξη της ζωής αλλά και της εξέλιξης των ηρώων σε μια σειρά. Θα αρχίσουν να δημιουργούνται ερωτικά ζευγάρια. Θα δούμε σχέσεις από το παρελθόν που δεν ξέραμε. Θα γίνει κάτι σε σχέση με την κόρη της Σοφίας και τον δήμαρχο που θα μας απασχολήσει πάρα πολύ. Τώρα αρχίζουν να παίρνονται αποφάσεις. Να συμβαίνουν δραματικά πράγματα, έντονα, δραματικά. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Αλλά τώρα αρχίζουν όλα.

Η Σοφία βρίσκει παρηγοριά στον Ορέστη;

Της ήρθε πολύ απότομο και δεν της ήταν εύκολο να το διαχειριστεί. Αφήνεται σε αυτόν τον άνδρα γιατί το είχε ανάγκη. Αλλά βλέπεις ότι δεν έχει αφήσει πίσω της τον Νικηφόρο. Και εκεί ίσως δημιουργηθεί ένα μεγάλο θέμα. Λέει ότι ερωτεύτηκε τον Ορέστη αλλά δεν έχει φύγει από την ψυχή της ο Νικηφόρος. Εκεί ίσως δούμε κάτι που δεν ξέρουμε που θα καταλήξει. Η σειρά είναι γραμμένη στο σήμερα, υπάρχει μια εξέλιξη. Υπάρχουν διλήμματα που βγαίνουν στην επιφάνεια. Η Σοφία θα μάθει με ποια την απάτησε ο Νικηφόρος και εκεί θα δούμε πολλά.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024