Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τίνα Μεσσαροπούλου - Σχολιάζει με καυστικό τρόπο τις τηλεοπτικές επιστροφές και την νέα σεζόν

Τίνα Μεσσαροπούλου – Σχολιάζει με καυστικό τρόπο τις τηλεοπτικές επιστροφές και την νέα σεζόν

Πώς βλέπει η Τίνα Μεσσαροπούλου τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Η γνωστή τηλεκριτικός που δεν μασά τα λόγια της, σχολιάζει στο okmag τις τηλεοπτικές επιστροφές, μιλά για τη φετινή «ανταγωνιστική» τηλεοπτική σεζόν και απεύχεται το «τσεκούρι» που θα φέρει αναπόφευκτα αυτός ο ανταγωνισμός σε κάποια προγράμματα.

Πώς βλέπεις τη φετινή τηλεοπτική χρονιά;

Φέτος είναι η δυσκολότερη τηλεοπτική χρονιά. Η πιο ανταγωνιστική. Είναι επτά κανάλια στον αέρα με πλήρες πρόγραμμα σε όλες ζώνες που δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Πρόσωπα γύρισαν στην τηλεόραση μετά από χρόνια. Είναι μια χρονιά που έχουμε να δούμε πολλά.

Πώς βλέπεις τις τηλεοπτικές επιστροφές της Ελένης Μενεγάκη, της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Μαρίας Ηλιάκης;

Υπάρχουν επιστροφές, όπως της Ελένης Μενεγάκη που έλειψε έναν χρόνο. Εγώ το ήξερα ότι θα γυρίσει, δεν θα μπορούσε να κρατήσει για πολύ το να μείνει εκτός. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγο πολύ είναι μέσα – έξω, είτε με τη συμμετοχή σε κάποιο ριάλιτι, είτε σε κάποια εκπομπή, βρίσκεται στο γύρω γύρω έτσι κι αλλιώς. Η Μαρία Ηλιάκη ήταν ένα πρόσωπο που δεν περιμέναμε να δούμε, διότι είναι και μετά τη γέννηση του παιδιού της. Σηματοδοτείται από μια αλλαγή στην προσωπική της ζωή, γιατί ήταν μια πρόταση που απ’ ότι φαίνεται θα οδηγήσει στην επιστροφή ή τη μερική επιστροφή της στην Ελλάδα. Θα το δούμε. Είναι γενικότερα όλο το περιβάλλον τόσο φορτωμένο από εκπομπές. Εγώ η ίδια δυσκολεύομαι να δω πού παίζεται τι και ποιος παρουσιαστής είναι σε ποιο κανάλι. Φανταστείτε τι ζόρι τραβάει ο κόσμος.

Γενικά είσαι ένας άνθρωπος που ασκεί κριτική, έχει υπάρξει κάποια στιγμή που ένιωσες ότι αδικείς κάποιον;

Η δουλειά μου είναι να ασκώ κριτική. Δεν κάνω πελατειακές σχέσεις στη δουλειά μου και στη ζωή μου. Δεν ξυπνάω ένα πρωί και λέω “α ποιος είναι στη λίστα σήμερα; Ποιον θέλω να φάω; Σε ποιον θέλω να κόψω την εκπομπή”. Σίγουρα στα 20 χρόνια που κάνω αυτήν τη δουλειά και θα έχω αδικήσει και θα έχω ευνοήσει και θα έχω χαντακώσει ενδεχομένως. Όλα θα έχουν συμβεί. Το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν έχει γίνει εσκεμμένα. Και το έχω αποδείξει πολλές φορές. Εκεί που μια εκπομπή ή έναν παρουσιαστή τη μια σεζόν μπορεί να τον έχω χαντακώσει και να του έχω κάνει αρνητική κριτική, την άλλη σεζόν να έχει κάνει κάτι καταπληκτικό να τον έχω αποθεώσει. Εγώ κριτικάρω αυτό που βλέπω. Τίποτα δεν γίνεται επίτηδες.

Εσύ τι βλέπεις για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν;

Βλέπω μια τάση του κόσμου προς τη μυθοπλασία. βλέπω ότι ο κόσμος αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε ένα διαρκές ψάξιμο, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί το παζλ. Στην prime time βλέπω ένα Top Chef να μην πηγαίνει καλά και έναν ANT1 να δυσκολεύεται, έναν ΣΚΑΙ που επίσης δυσκολεύεται. Μια άνοδο του Alpha γιατί φέτος έχουν γίνει σημαντικά πράγματα.

Το Open είναι σε μια κατάσταση αναμονής και έχασε πολλές ζώνες και λοξοκοιτά το παρόν αλλά έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον γιατί τώρα δεν προλαβαίνει να κάνει πολλά. Βλέπω επίσης μια ΕΡΤ που έχει επενδύσει στη μυθοπλασία κι αυτό είναι παρήγορο και ελπιδοφόρο. Βλέπω ένα Mega που μπήκε δυναμικά και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Αλλά κοιτώντας και το μέλλον, αν και το απεύχομαι, αλλά η εμπειρία μου λέει ότι δεν θα το αποφύγουμε όταν υπάρχει τόσος ανταγωνισμός, ότι γύρω στον Δεκέμβριο θα έχουμε και τις πρώτες απώλειες. εκεί θα αρχίσουν να κρίνονται τα πράγματα.

Εύχομαι να μην υπάρξει το “τσεκούρι” που υπήρχε σε άλλες εποχές που έβλεπες εν μία νυκτί άνθρωποι και εκπομπές να φεύγουν από τα παράθυρα.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024