Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε για τον γάμο της το καλοκαίρι:

«Έχουμε ένα κοινό με τον Μάριο Αθανασίου, παντρευτήκαμε και οι δύο κρυφά το καλοκαίρι… Δεν θέλαμε, με τον άντρα μου, την ώρα του γάμου να έχουμε κάμερες, φωτογράφους. Θέλαμε να είναι η στιγμή μας, να το ζήσουμε… φαντάσου ότι δεν το είπα και σε δικό μου κόσμο… το είπα μετά ή το έμαθαν… Παρεξηγήθηκαν κάποιοι που δεν τους κάλεσα στο γάμο…»

Για τον ρόλο της Ρωξάνης στην καινούρια σειρά του Alpha «Άσε μας ρε μαμά» η ηθοποιός δήλωσε ότι «έχω φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του Δημήτρη και των παιδιών μου, τα ταλαιπωρώ λίγο, όπως κάνει κάθε μαμά».

Για τα πειράγματα στα social media και τη σειρά, είπε: «Δεν με πειράζει που με τρολάρουν στα social media για την ηλικία του ρόλου μου… Όταν έκλεισα στη σειρά αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν η ιστορία, είναι κάτι το οποίο το είδα σαν πρόκληση και είναι ένας ρόλο».

Τέλος, η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε και για την υπόθεση Φιλιππίδη

«Δεν είμαι δικαστικός… για να το ζητάει η εισαγγελέας θα υπάρχουν αποδείξεις και πρέπει να σεβαστούμε τα θύματα. Κυρίως τα θύματα και να μην ασχολούμαστε με αυτό και να ασχολούμαστε με τα θύματα και τι έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια απ’ τον συγκεκριμένο ηθοποιό… Επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη και ηρεμία στις ψυχές των θυμάτων. Είμαι κατηγορηματική σ’ αυτό.»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο