Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Kιμ Καρντάσιαν και Πιτ Ντέιβινσον - Μαζί στο μαγικό χαλί του Aladdin

Kιμ Καρντάσιαν και Πιτ Ντέιβινσον – Μαζί στο μαγικό χαλί του Aladdin

Η προχθεσινή εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν στο διάσημο Saturday Night Live συγκέντρωσε θετικά σχόλια ακόμα και από τους πιο σκληρούς επικριτές της

H Κιμ Καρντάσιαν άφησε σίγουρα θετικές εντυπώσεις από την εμφάνισή της στο τηλεοπτικό Saturday Night Live το βράδυ του Σαββάτου.

Ήταν η πρώτη φορά που η γνωστή σελέμπριτι-επιχειρηματίας παρουσίαζε το συγκεκριμένο show και δεν άφησε κανέναν.. παραπονεμένο!

Στο show του Saturday Night Live ο εκάστοτε παρουσιαστής συμμετέχει σε σκετσάκια όπου διακωμωδεί κυρίως τον εαυτό του και συνήθως υπάρχουν και αρκετά καυστικά πολιτικά σχόλια.

Η Κιμ Καρντάσιαν όμως αρκέστηκε στην δική της οικογένεια, και πως αλλιώς, αφού όλοι τους απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας και οι ζωές τους βρίσκονται σχεδόν καθημερινά στις οθόνες εκατομμυρίων χρηστών των social media. Σχολίασε όλα τα μέλη της οικογένειάς της, από την έγκυο αδερφή της Κάιλι Τζένερ μέχρι τον πρώην σύζυγό της Κάνιε Γουέστ, ενώ έκανε αρκετές φορές αστεία για το διάσημο ροζ βίντεο της.

Στο τελευταίο σκετς της βραδιάς, η Κιμ είναι ντυμένη ως την πριγκίπισσα Γιασμίν, από το γνωστό παιδικό παραμύθι του Αλαντίν, τον οποίο υποδύθηκε το «κακό παιδί» του show, ο Πιτ Ντέιβινσον.

Οι δυο τους, υποδυόμενοι τους χαρακτήρες του κινουμένου σχεδίου, έπαιζαν τους ερωτευμένους, με τον Πιτ Ντέιβινσον να είναι αγχωμένος για την στιγμή που θα συνευρεθεί ερωτικά με την πριγκίπισσα Κιμ.

«Μα.. είμαι τόσο μικροκαμωμένος.. ενώ εσύ.. ε..»

Δείτε το σκετς στο παρακάτω βίντεο

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024