Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φόρσμπεργκ – «Πρέπει να κυριαρχήσουμε κόντρα στην Ελλάδα»

Φόρσμπεργκ – «Πρέπει να κυριαρχήσουμε κόντρα στην Ελλάδα»

Τον έλεγχο του παιχνιδιού από το πρώτο κιόλας λεπτό θα πρέπει να έχει η Σουηδία απέναντι στην Ελλάδα, όπως ανέφερε ο Έμιλ Φόρσμπεργκ.

Στους ρυθμούς του… τελικού της Τρίτης με την εθνική μας ομάδα κινούνται στο στρατόπεδο της Σουηδίας. Ο Έμιλ Φόρσμπεργκ μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει να κυριαρχήσει και να μην την… πατήσει όπως στην Αθήνα.

«Με την Ελλάδα πρέπει να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι, άμεσα από το πρώτο λεπτό ει δυνατόν. Στην Αθήνα αφήσαμε το παιχνίδι να φύγει από τα χέρια μας και το πληρώσαμε.

Την Τρίτη πρέπει να φερθούμε διαφορετικά, να δείξουμε από την αρχή ποιος έχει τον έλεγχο», ανέφερε αρχικά πριν μιλήσει και για συντήρηση δυνάμεων που έκανε η Σουηδία απέναντι στο Κόσοβο.

«Το ματς με το Κόσοβο δεν ήταν καλό για εμάς, μόνο επειδή κερδίσαμε, αλλά επειδή στα τελευταία 30 λεπτά καταφέραμε να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων.

Δεν σπαταλήσαμε όλη μας την ενέργεια, όπως έγινε πριν από ένα μήνα απέναντι στην Ισπανία λίγο πριν ταξιδέψουμε στην Αθήνα, όπου ήμασταν λίγο υποτονικοί. Αυτή τη φορά την Τρίτη θα είμαστε σε απόλυτη εγρήγορση και θα δώσουμε ότι έχουμε απέναντι στην Ελλάδα».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024