Η Κατερίνα ταξίδεψε στο ακρωτήρι Χανίων και μίλησε με τους μικρούς πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς «Κομάντα και Δράκοι», Γιώργο Παπαδουλάκη, Αναστασία Τσιλιμπίου, Κωνσταντίνο Μπουρμπάκη και Ζαχαρένια Τριανταφυλλάκη.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου μιλά για τον ρόλο της «Ναυσικάς» και για το πώς βρέθηκε να είναι μέρος της σειράς.

«Η Ναυσικά είναι ένα ατίθασο κορίτσι, είναι εθισμένη στον ψηφιακό κόσμο, και δε της αρέσει που είναι στην Κρήτη, γιατί έχει ωριμάσει νωρίς»

«Το γεγονός ότι βρίσκομαι σε μία τέτοια παραγωγή είναι μία πρόκληση, δεν υπάρχει στην Ελλάδα κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να μπω στον ρόλο».

Ο Γιώργος Παπαδουλάκης, που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά, δήλωσε πως δεν ήταν εύκολο να διαχειριστεί τον ρόλο και στην αρχή δεν ήταν καλός, αλλά αργότερα βελτιώθηκε πάρα πολύ.

«Το γεγονός ότι βρίσκομαι σε μία τέτοια παραγωγή είναι μία πρόκληση, δεν υπάρχει στην Ελλάδα κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να μπω στον ρόλο»

«Στο ρόλο μου στη σειρά είμαι φοβητσιάρης. Είναι πολλά πράγματα που δε μου πάνε»

Στη σειρά παίζει και ο αδερφός του Γιώργου, ο Αλέξανδρος, αλλά στα γυρίσματα δείχνουν επαγγελματισμό, κάτι το οποίο «χάνεται» όταν πηγαίνουν στο σπίτι!

Ο Κωνσταντίνος Μπουρμπάκης και η Ζαχαρένια Τριανταφυλλάκη, είναι άλλοι δύο πρωταγωνιστές που έχουν ξεχωρίσει.

«Ο φίλοι μου μου λένε συγχαρητήρια και με βλέπουν στη σειρά», ανέφερε ο Κωνσταντίνος, ενώ μίλησε για το πώς πήρε τον ρόλο του στα « Κομάντα και Δράκοι».

«Η γιαγιά μου είχε στείλει στη μαμά μου να πάω στο κάστινγκ. Είχα μακρύ μαλλί και το κούρεψα για τον ρόλο μου», είπε ο Κωνσταντίνος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο