Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καραβάτου - Νέα αρχή σε όλους τους τομείς

Κατερίνα Καραβάτου – Νέα αρχή σε όλους τους τομείς

Η Κατερίνα Καραβάτου μιλά για την νέα της εκπομπή και για την καινούρια αρχή στη ζωή της

Καινούρια αρχή φέτος για την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, αφού εκτός απο το διαζύγιό της απο τον Καρτερό Κατσούλη που ανακοίνωσε το καλοκαίρι, βρίσκεται σε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών σε όλα τα επίπεδα της ζωής της.

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στο περιοδικό Vita και στην Φωτεινή Βασιλοπούλου για την νέα της εκπομπή Τι λες τώρα! που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στο Mega αλλά και για όλα όσα βιώνει αυτη τη νέα σεζόν.

Σε ποια φάση της ζωής σου σε συναντάμε;

Σε μια νέα αρχή σε όλους τους τομείς. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι στη ζωή μου το οποίο έχει να κάνει με την πρότερη κατάσταση. Και οι καινούργιες αρχές είναι όμορφες, πολλές φορές είναι και δύσκολες γιατί πρέπει να στήσεις τα πράγματα από την αρχή, όπως κάνουμε τώρα εμείς στο Mega που στήσαμε μια εκπομπή από την αρχή.

Η συνεργασία σου με την ομάδα της εκπομπής;

Είναι πολύ καλή γιατί συνάντησα ανθρώπους εκεί που τον γνώριζα χρόνια, τους σέβομαι, τους εκτιμώ και τους αγαπώ. Αυτοί μάλιστα με ενέπνευσαν να κάνω αυτό το βήμα. Όλοι σε αυτή την ομάδα – και αυτοί που είναι πίσω από τις κάμερες – και αυτοί που είναι μπροστά. Είμαστε συντονισμένοι σε έναν κοινό σκοπό και στόχο και αυτό είναι ωραίο να συμβαίνει. Συνεργάζομαι με ανθρώπους όπως η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που έχουμε συνεργαστεί πολύ στενά και πολύ καλά στο παρελθόν. Τη Μαρία την εμπιστεύομαι και την θαυμάζω, έχει πολλά ταλέντα και είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τηλεόραση, από την παραμικρή λεπτομέρεια μέχρι την παρουσίασή της. Το ίδιο και ο Στέφανος.

Τι αγαπάς και τι διαγράφεις όλα αυτά τα χρόνια δουλειάς στην τηλεόραση;

Αγαπώ όλη τη διαδικασία της παραγωγής. Από το στήσιμο μιας εκπομπής, μέχρι την παρουσίασή της. Με ενδιαφέρει το καλό στήσιμο, το οποίο έμαθα να εκτιμώ με τα χρόνια. Άλλωστε όταν κατέβηκα εγώ από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, δεν ήξερα καθόλου από τηλεόραση, οπότε τα έμαθα σιγά – σιγά προσπαθώντας πολύ. Αυτή λοιπόν η διαδικασία του να δημιουργείται ένα πράγμα από την αρχή και να φτάνει σε ένα αποτέλεσμα είναι για μένα γοητευτική. Αυτό που δεν μου αρέσει και πετώ, όχι μόνο από τη δουλειά μου, είναι η αγένεια, οι κακοί τρόποι και οι μη καθαρές κουβέντες.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024