Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
J2US - Τα δάκρυα της Σάσας Σταμάτη και η «ένταση» με την κριτική επιτροπή

J2US – Τα δάκρυα της Σάσας Σταμάτη και η «ένταση» με την κριτική επιτροπή

Το τραγούδι που τραγούδησε το ζευγάρι συγκίνησε πολύ την δημοσιογράφο. Είχε λόγο σημαντικό.

Την ώρα της ερμηνείας της στο stage του J2US η δημοσιογράφος δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της για τον πατέρα της ο οποίος έφυγε από τη ζωή μόλις πριν από τρεις μήνες.

Το τραγούδι που ερμήνευσε με τον Αδαμαντίδη «ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα» θέλησε να το αφιερώσει στον πατέρα της που νιώθει έντονα την απουσία του, γεγονός που έφερε δάκρυα στα μάτια της.

Ακούστε τους:

Στη συνέχεια, την ώρα της κριτικής της επιτροπής, η Σάσα Σταμάτη έδειξε να ενοχλείται και δεν κατάφερε να συγκρατήσει ούτε τη συγκίνησή της ούτε την έκρηξή της.

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η κριτική της Βίκυς Σταυροπούλου, αλλά και οι παρεμβάσεις του Σταμάτη Φασουλή κάθε φορά που η αυθόρμητη συμπεριφορά της Σάσας τον ενοχλούσε.

Η Βίκυ Σταυροπούλου αφού τόνισε πως η Σάσα ήταν πολύ καλύτερη από την προηγούμενη φορά, επεσήμανε την ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση της δημοσιογράφου την ώρα της ερμηνείας της.

Η Σάσα λοιπόν δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα σχόλια των κριτών, αναγκάζοντας τη Βίκυ Σταυροπούλου να της ζητήσει συγγνώμη αν την είχε στενοχωρήσει.

Η ένταση επικράτησε και λίγα λεπτά αργότερα με τη Μαρία Μπακοδήμου η οποία όπως είπε ένιωσε πως η Σάσα την εκβίαζε συναισθηματικά να νιώσει ό,τι και εκείνη με την ερμηνεία της.

Οι απαντήσεις της Σάσας έφεραν ένταση με τη Μαρία Μπακοδήμου τελικά να της δίνει ένα ακόμα 7άρι όπως και οι υπόλοιποι κριτές.

Δείτε ακριβώς τι συνέβη:

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024