Την ώρα της ερμηνείας της στο stage του J2US η δημοσιογράφος δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της για τον πατέρα της ο οποίος έφυγε από τη ζωή μόλις πριν από τρεις μήνες.

Το τραγούδι που ερμήνευσε με τον Αδαμαντίδη «ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα» θέλησε να το αφιερώσει στον πατέρα της που νιώθει έντονα την απουσία του, γεγονός που έφερε δάκρυα στα μάτια της.

Ακούστε τους:

Στη συνέχεια, την ώρα της κριτικής της επιτροπής, η Σάσα Σταμάτη έδειξε να ενοχλείται και δεν κατάφερε να συγκρατήσει ούτε τη συγκίνησή της ούτε την έκρηξή της.

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η κριτική της Βίκυς Σταυροπούλου, αλλά και οι παρεμβάσεις του Σταμάτη Φασουλή κάθε φορά που η αυθόρμητη συμπεριφορά της Σάσας τον ενοχλούσε.

Η Βίκυ Σταυροπούλου αφού τόνισε πως η Σάσα ήταν πολύ καλύτερη από την προηγούμενη φορά, επεσήμανε την ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση της δημοσιογράφου την ώρα της ερμηνείας της.

Η Σάσα λοιπόν δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα σχόλια των κριτών, αναγκάζοντας τη Βίκυ Σταυροπούλου να της ζητήσει συγγνώμη αν την είχε στενοχωρήσει.

Η ένταση επικράτησε και λίγα λεπτά αργότερα με τη Μαρία Μπακοδήμου η οποία όπως είπε ένιωσε πως η Σάσα την εκβίαζε συναισθηματικά να νιώσει ό,τι και εκείνη με την ερμηνεία της.

Οι απαντήσεις της Σάσας έφεραν ένταση με τη Μαρία Μπακοδήμου τελικά να της δίνει ένα ακόμα 7άρι όπως και οι υπόλοιποι κριτές.

Δείτε ακριβώς τι συνέβη:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο