Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευχάριστα για την Κατερίνα Στικούδη - Η ανακοίνωση μέσω Instagram

Ευχάριστα για την Κατερίνα Στικούδη – Η ανακοίνωση μέσω Instagram

Ενθουσιασμένη η τραγουδίστρια

Η Κατερίνα Στικούδη ζει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της καθώς τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά τα έχει καταφέρει υπέροχα.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια συμμετέχει στο Just the 2 of us παρουσιάζονται το backstage του σόου και περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Η μέλλουσα μανούλα που είναι πολύ δραστήρια στα social media ανακοίνωσε ότι σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει ο νέος της δίσκος για τον οποίο ανυπομονεί.

Μετά από περίπου 2 χρόνια προετοιμασίας και πολλά επιτυχημένα singles, η ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά της Κατερίνας Στικούδη κυκλοφορεί και επίσημα την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου από τη Minos EMI, a Universal Music Company και περιλαμβάνει στο σύνολο 14 τραγούδια, ανάμεσά τους το ομότιτλο «GRANDE» -η μεγάλη επιτυχία με τους KINGS και τον KG-, τα singles «Διαφέρω», «Rio», «Εκδίκηση», «Το Ξέραμε Κι Οι Δυό», «No Habla Espanol» καθώς και το γιορτινό «Τα Χριστούγεννά Μου Εσύ».

Από το album δε θα μπορούσε να λείψει η hot συνεργασία της με την Ελευθερία Ελευθερίου «Οι Ιστορίες Μας» σε νέο ολοκαίνουργιο remix, το πρόσφατο 80s single «Της Καρδιάς Το Κλειδί» που ξεχωρίζει στο YouTube και το ραδιοφωνικό airplay καθώς και 5 ολοκαίνουργια ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024