Τη συνέντευξη του Γιάννη Μποσταντζόγλου σχολίασε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας και με αυτή την αφορμή υπερασπίστηκε τηλεοπτικά προϊόντα όπως το Bachelor – παρά το γεγονός ότι πολλές φορές το «κράζει» και ο ίδιος από την εκπομπή του.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε:

«Μη ρωτήσεις για το Bachelor γιατί θα πω καμιά χοντράδα. Οι άνθρωποι που πάνε στα ριάλιτι, κονομάνε, βιοπορίζονται, τη δουλειά τους κάνουν. Τα κανάλια γιατί προσφέρουν συνέχεια σανό για ηλιθίους;»

Με αυτή την αφορμή, αναφέρθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης τονίζοντας:

«Τον συμπαθώ αλλά δεν σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί του. Κι εμείς εδώ κάνουμε πλάκα με το Bachelor. Είναι ένα διεθνές προϊόν που παίζει σε όλες τις χώρες. Το βλέπεις δεν το βλέπεις. Το κάνεις για χάζι. Δεν σημαίνει ότι ο Alpha που το βάζει είναι trash. Μην το βλέπεις! Υπάρχει και κόσμος που το βλέπει για χάζι. Μην κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους. Κι εγώ δεν θα ήθελα να πάει το παιδί μου εκεί αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω τα παιδιά που πάνε. Με ενοχλεί όταν το Survivor κάνει 70% είναι τέλειο και όταν κάνει 15% λέμε “α είναι trash”. Το ίδιο είναι».

Επιπλέον τόνισε:

«Θέλετε να πούμε μερικές αλήθειες; Υπάρχουν συγκεκριμένα πρόσωπα που όταν κάνουν 30% είναι φοβερές ή φοβεροί και όταν κάνουν 10% είναι trash. Πώς γίνεται αυτό εξηγήστε μου. Δεν είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ τα νούμερα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο