Για τη μητρότητα και τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή της μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα στην εκπομπή Love It και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα.

«Ο Γιάννης είναι καταπληκτικός μπαμπάς, με βοηθάει από την αρχή και ασχολείται πάρα πολύ με τον μικρό, δεν έχω κανένα παράπονο για όλα αυτά και για πολλά άλλα», ανέφερε για τον σύζυγό της.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Σαρακατσάνη!

Η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε για το #Mettoo και τις καταγγελίες που έφεραν ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο της υποκριτικής:

«Λυπάμαι πολύ για όλα αυτά τα γεγονότα που έχουν συμβεί και νομίζω πως μετά από όλα αυτά, θα είναι δύσκολο να τολμήσει κάποιος να κάνει τέτοιου είδους σκέψεις. Μπορώ να πω πως στο ξεκίνημα της καριέρας μου βίωσαν παρόμοιες καταστάσεις».

Όσο για τις σειρές στις οποίες συμμετείχαν ηθοποιοί όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης που βρίσκεται στη φυλακή, η Αλεξάνδρα Ούστα σχολίασε:

«Δεν υπάρχει αρκετός κόσμος ο οποίος θα ήθελε να βλέπει σειρές στις οποίες ο πρωταγωνιστής έχει μπει φυλακή.

Στεναχωριέμαι όμως για τους συναδέρφους που παίξανε σε αυτές τις σειρές όπου θα στερηθούν κάποια χρήματα που θα μπορούσαν να πάρουν από τις επαναλήψεις».

Σχετικά με τον Σάκη Μπουλά και την περίοδο που έζησαν μαζί ανέφερε:

«Ήθελα τον χρόνο μου για να πενθήσω. Κρατάω όλα τα καλά πράγματα που πήρα και προχωράμε. Δεν με ενοχλεί ο τίτλος της “τελευταίας συντρόφου του Μπουλά”, παρόλο που έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου, δεν ξέρω τι μπορεί να ιντριγκάρει κάποιον για να το κάνει αυτό το πράγμα, πάντως έχει σταματήσει να με ενοχλεί πια»

Δείτε και το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο