Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Squid Game – Ποιος απαντά στον τηλεφωνικό αριθμό που εμφανίζεται στη σειρά;

Squid Game – Ποιος απαντά στον τηλεφωνικό αριθμό που εμφανίζεται στη σειρά;

Στη νοτιοκορεάτικη σειρά επιβίωσης, άφραγκοι πολίτες παροτρύνονται να καλέσουν έναν τηλεφωνικό αριθμό για να δηλώσουν υποψηφιότητα σε έναν βίαιο διαγωνισμό.

Εφιάλτης για μια ανυποψίαστη γυναίκα αποδείχθηκε το Squid Game, το σίριαλ που κάνει θραύση στο Netflix τις τελευταίες εβδομάδες.

Στη νοτιοκορεάτικη σειρά επιβίωσης, άφραγκοι πολίτες παροτρύνονται να καλέσουν έναν τηλεφωνικό αριθμό για να δηλώσουν υποψηφιότητα σε έναν βίαιο διαγωνισμό, βασισμένο σε παιδικά παιχνίδια.

Μόνο που ο αριθμός ήταν ίδιος με το κινητό μιας επιχειρηματία στη Νότια Κορέα, η οποία άρχισε ξαφνικά να δέχεται καταιγισμό κλήσεων και μηνυμάτων από θεατές της σειράς που ήθελαν να παίξουν το παιχνίδι.

«Δυσκολευόμουν να συνεχίσω τη ζωή μου» από τις συνεχείς ενοχλήσεις, διαμαρτυρήθηκε η γυναίκα σε τοπικά μέσα.

«Είναι το νούμερο που χρησιμοποιώ εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, οπότε έμεινα άναυδη. Υπήρχαν πάνω από 4.000 αριθμοί που έπρεπε να διαγράψω από το τηλέφωνο» είπε στο Money Today.

«Στην αρχή δεν γνώριζα το γιατί, ένας φίλος όμως μου είπε ότι το νούμερο εμφανίζεται στο Squid Game και τότε κατάλαβα τι συνέβαινε».

H Netflix φέρεται να τις πρότεινε αποζημίωση πέντε εκατομμυρίων γουόν (3.600 ευρώ), όμως εκείνη αρνήθηκε και τώρα η εταιρεία υπόσχεται να αφαιρέσει το νούμερό της από τη σειρά.

Το Squid Game έκανε πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου και μέσα σε δέκα ημέρες έγινε το δημοφιλέστερο του Netflix σε 90 χώρες.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024