Ο Οκτώβριος είναι παγκοσμίως αφιερωμένος στην πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού. Έτσι για μία ακόμα χρονιά fashion brands απ’ όλο τον κόσμο κυκλοφόρησαν ειδικές σειρές για να στηρίξουν τον μήνα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.

Για την έβδομη καμπάνια της, η γνωστή σχεδιάστρια προσέγγισε με χιούμορ το θέμα της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, με την βοήθεια αυτή τη φορά του καστ της επιτυχημένης κωμικής σειράς του Netflix, Sex Education. Μαζί δημιούργησαν μια καμπάνια ευαισθητοποίησης με τίτλο «Toilet, Teeth, Tits (TTT)», χαρίζοντας γέλιο αλλά και γνώσεις.

Το φετινό μήνυμα είναι το πιασάρικο τρίπτυχο «Toilet, Teeth, Tits». Πώς θα έπρεπε να είναι δηλαδή η ρουτίνα μας. Έτσι όπως πηγαίνουμε στην τουαλέτα και πλένουμε τα δόντια μας, πρέπει να μην ξεχνάμε την ψηλάφιση του στήθους και τη μαστογραφία.


Με την McCartney να πρωταγωνιστεί ως μια εκπαιδεύτρια με το όνομα Έλα Άλετς, το καστ που περιλαμβάνει τους Aimee Lou Wood, Chinenye Ezeudu, Sami Outalbali, Mimi Keene, Chaneil Kular και Simone Ashley ακολουθεί τις οδηγίες της.

Στην καμπάνια που προάγει τη σπουδαιότητα που έχει η πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού, συμμετέχουν οι πρωταγωνιστές της σειράς Sex Education, ενώ τη στήριξή της έδειξε έμπρακτα και η Charlize Theron.

«Φέτος είναι η έβδομη καμπάνια μας για την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού και είμαι πολύ περήφανη για αυτό που έχουμε πετύχει» περιγράφει η σχεδιάστρια Stella McCartney. «Η μαμά μου, η Linda, παραμένει για πάντα στην καρδιά μου και με παρακινεί να μην επαναπαύομαι μέχρι να συγκεντρώσουμε αρκετά χρήματα και γνώση για να τερματίσουμε αυτή την φρικτή ασθένεια».

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο