Ο Χάρης Ρώμας μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Στούντιο 4 και απάντησε απάντησε στις δηλώσεις της Μιμής Ντενίση για την καταστροφή των σκηνικών «Σμύρνη Μου Αγαπημένη» στα νότια προάστια.

«Όπως διαβάσατε στο Δελτίο Τύπου που στείλαμε εμείς θα κάνουμε σειρά εκδηλώσεων μιας κι είναι φέτος τα 100 χρόνια. Αναγνωρίζοντας τον συμβολισμό της ταινίας, η Περιφέρεια Αττικής και το τμήμα Πολιτισμού συνδράμαμε έμπρακτα. Διαθέσαμε και μηχανήματα για την διαμόρφωση του χώρου και πήραμε μια ευθύνη. Ποτέ δεν αρνηθήκαμε να συνδράμουμε σε οτιδήποτε ζητήθηκε. Το θέμα προέκυψε από το πουθενά, δεν είδα τι δήλωσε η Μιμή» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας, τομεάρχης Πολιτισμούς της Περιφέρειας Αττικής.

Ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε ακόμα: «Πράγματι ποτέ δεν κατατέθηκε πρόταση δήλωση για την αξιοποίηση του σκηνικού. Από την αρχή ήταν γνωστό ότι αξιοποιείται το σκηνικό… Εμείς βοηθήσαμε τα μάλα. Για αν λέμε τα πράγματα με το όνομά τους το θεματικό πάρκο δεν είναι ένα απλό σκηνικό, χρειάζεται μια μεγάλη υποδομή και λεφτά. Δεν το αποδομήσαμε εμείς, ήταν έτσι συμφωνημένο από την αρχή… Δεν συντηρείται έτσι απλά ένα θεματικό πάρκο και δεν είναι ότι πιο εύκολο… Φαντάζομαι η γυναίκα θα το είπε για να υπερτονίσει πόσο ωραίο είναι το σκηνικό της και θα είναι περήφανη».

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο