Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλίας Βαλάσης - Το τροχαίο με το μηχανάκι που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή

Ηλίας Βαλάσης – Το τροχαίο με το μηχανάκι που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή

«Χτυπήσαμε μετωπική με ένα άλλο αμάξι. Έπεσα και έσπασα 17 κόκαλα. Παρακαλούσα το Θεό να ζει η γυναίκα μου», είπε ο ηθοποιός. Η περιγραφή του ανατριχιάζει.

Στο ατύχημα που είχε 16 χρόνια πριν αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ηλίας Βαλάσης. Παράλληλα, μίλησε για το Survivor και το ενδεχόμενο να τον δούμε στο All Star, όταν αυτό γίνει.

«Ήμουν πάντα ο reality. Ήμουν τόσα πράγματα στη ζωή μου, 25 χρόνια ήμουν βατραχάνθρωπος, αλλά για αυτούς ήμουν μόνο ο reality«, είπε αρχικά στο «Πρωινό» και πρόσθεσε:

«Πριν από 16 χρόνια είχα ένα ατύχημα και έσπασα 17 πλευρά. Τότε μου είχε πει ο πνευματικός μου να μη χωρίσω τη γυναίκα μου γιατί ο Θεός θα με συνετίσει, αλλά δεν έδωσα σημασία.

Πάω σπίτι, τσακώνομαι με τη γυναίκα μου, πριν παντρευτούμε, και της λέω χωρίζουμε. Καβαλάμε το μηχανάκι και στο επόμενο στενό χτυπάμε μετωπική με ένα άλλο αμάξι, απογειώνεται η Θεοδώρα στα 15 μέτρα και εγώ έπεσα και έσπασα 17 κόκαλα.

Παρακαλούσα το Θεό να ζει η γυναίκα μου. Ευτυχώς, η γυναίκα μου δεν είχε ούτε μία γρατσουνιά και εκεί της είπα ότι θα παντρευτούμε».

Για το Survivor ανέφερε

«Μίλησα με ανθρώπους του Ατζούν και τους είπα να με πάρουν αν γίνει All Star Survivor και μείναμε εκεί. Για τα λεφτά θα το έκανα, όλα τα υπόλοιπα είναι μια κουταμάρα».

Για το The Bachelor τόνισε

«Πώς βάζεις τα σάλια σου μέσα στα σάλια του άλλου που πριν από λίγο φιλούσε κάποια άλλη. Δες σε ξευτελίζει αυτό το πράγμα;».

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024