Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Παρτσαλάκης - «Όπως και τον Λυκούργο έτσι και εμένα με ενοχλεί πολύ το άδικο»

Γιώργος Παρτσαλάκης – «Όπως και τον Λυκούργο έτσι και εμένα με ενοχλεί πολύ το άδικο»

Ο πετυχημένος ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου και μίλησε για το πετυχημένο σίριαλ «η Γη της Ελιάς». «Αυτό που θαυμάζω στην σεναριογράφο μας, Βάνα Παπαδημητρίου είναι ότι οι ήρωες έχουν ένα παρελθόν. Η οποιαδήποτε ενέργεια των χαρακτήρων, ό,τι κι αν κάνουν προέρχεται από κάπου. Όλο αυτό αποκτά ένα τρομακτικό […]

Ο πετυχημένος ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου και μίλησε για το πετυχημένο σίριαλ «η Γη της Ελιάς».

«Αυτό που θαυμάζω στην σεναριογράφο μας, Βάνα Παπαδημητρίου είναι ότι οι ήρωες έχουν ένα παρελθόν. Η οποιαδήποτε ενέργεια των χαρακτήρων, ό,τι κι αν κάνουν προέρχεται από κάπου. Όλο αυτό αποκτά ένα τρομακτικό ενδιαφέρον».

Για τον χαρακτήρα του είπε ότι: «Ο Λυκούργος βοηθάει την Μυρτάλη γιατί τον ενοχλεί το άδικο. Και σαν Γιώργο και εμένα με ενοχλεί το άδικο πολύ, οπότε μου ταιριάζει απόλυτα» σχολίασε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

«Έρχεται κάτι με την Χάιδω που κάτι πάει να γίνει.. Ίσως τα ζευγάρια να έπρεπε να είναι αλλιώς. Ίσως, θα φανεί. Ίσως γίνει μια ερωτική κατάσταση εκει, θα φανεί, δε ξέρω, το ψυχανεμίζομαι» δήλωσε ο ηθοποιός.

«Σίγουρα θα εμφανιστεί κάποια στιγμή η Μέλπω. Το κέρατο θέλει θεωρητικά και μια συγγνώμη. Έρχεται και η κόρη του από τη Γερμανία που έχει χωρίσει απο εναν όχι και τόσο καλό άντρα, και ξαφνικά, εκεί που ήταν ο Λυκούργος μόνος του, με την ηρεμία του, θα έχει σπίτι και την κόρη του και το εγγόνι».

Ακούστε τον ηθοποιό στο παρακάτω βίντεο, μαζί με το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024