Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλίας Βρεττός & Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Εθελοντές για τα αδέσποτα της Save A Greek Stray

Ηλίας Βρεττός & Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Εθελοντές για τα αδέσποτα της Save A Greek Stray

Στο νέο επεισόδιο «μονομαχούν» ο Ηλίας Βρεττός και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δύο καλοί φίλοι που έχουν εκφράσει και δημόσια την αγάπη τους για τους σκύλους.

Η Save A Greek Stray (SGS) κάνει ακόμα μία σπουδαία δράση με στόχο τη φροντίδα των αδέσποτων σκύλων, την ευαισθητοποίηση του κοινού και την προώθηση του εθελοντισμού, μέσα από μία σειρά videos με πρωταγωνιστές – έκπληξη. Στο νέο επεισόδιο «μονομαχούν» ο Ηλίας Βρεττός και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δύο καλοί φίλοι που έχουν εκφράσει και δημόσια την αγάπη τους για τους σκύλους.Η δράση «ξετυλίγεται» μέσα από μία σειρά αυτοτελών επεισοδίων, που «ανεβαίνουν» στo κανάλι της Panik Records και στο κανάλι της Save A Greek Stray στο YouTube,  με παρουσιάστρια την Konnie Metaxa και με τη συμμετοχή προσώπων από τον ευρύτερο χώρο της showbiz. Στο πλαίσιο αυτό, οι celebrities επισκέπτονται τον όμορφο χώρο του καταφυγίου της Save A Greek Stray στον Ωρωπό, όπου αδέσποτα σκυλάκια περιθάλπονται, φροντίζονται και προωθούνται προς υιοθεσία και, μέσα από ευφάνταστα challenges, μαθαίνουν τις δουλειές που κάνουν καθημερινά οι εθελοντές της φιλοζωϊκής οργάνωσης.

Ο Ηλίας Βρεττός, ο καλλιτέχνης με τις δεκάδες επιτυχίες και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές παρουσίες, έφεραν εις πέρας τα challenges, βάζοντας με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο το δικό τους λιθαράκι στο έργο της Save A Greek Stray, στέλνοντας το μήνυμα του να υιοθετούμε αδέσποτα αντί να αγοράζουμε και να συμμετέχουμε εθελοντικά στις σπουδαίες ενέργειές της για τα αδέσποτα.

Στο πρώτο επεισόδιο του Celebrity Dog Workers by PURINA® πρωταγωνίστησαν η Ελένη Φουρέιρα με τον Πέτρο Τσαπαρδώνη, ακολούθησαν η Κατερίνα Ζαρίφη με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Josephine με τον Αναστάσιο Ράμμοη Έλενα Τσαγκρινού με τον Mike, η Χριστίνα Σάλτη με τον Taso Xiarcho και η Demy με την Romy Παπαδέα, ενώ νέα επεισόδια με αγαπημένους πρωταγωνιστές θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε το video:

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024