Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σάνεν Ντόχερτι για την μάχη με τον καρκίνο: «Παλεύω να μείνω ζωντανή»

Η Σάνεν Ντόχερτι για την μάχη με τον καρκίνο: «Παλεύω να μείνω ζωντανή»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της γνωστής ηθοποιού

Η Μπρέντα του Μπέβερλι Χιλς μιλάει για την μάχη της με τον καρκίνο στο τέταρτο στάδιο – «Θέλω οι άνθρωποι να σταματήσουν τις υποθέσεις και να μας δώσουν μία ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα»

Αν και η Σάνεν Ντόχερτι διαγνώστηκε με καρκίνο 4ου σταδίου, δεν τα βάζει κάτω και αποδεικνύει για άλλη μία φορά την δύναμη της ψυχής της.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή Good Morning America και αναφέρθηκε στην δύσκολη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, τονίζοντας πως δεν θέλει ο κόσμος να την θεωρεί «ξεγραμμένη».

«Παλεύω για την ζωή μου, δεν θέλω ποτέ να λειτουργήσω σαν να πεθαίνω.

Θέλω να λειτουργώ κάνοντας τα πάντα, επειδή θέλω να παλέψω να παραμείνω ζωντανή», είπε χαρακτηριστικά η Σάνεν Ντόχερτι εξηγώντας πως δεν θέλει να μπει στην διαδικασία να φτιάχνει λίστες σαν μελλοθάνατη για το τι θέλει να κάνει μέχρι να πεθάνει.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην επαγγελματική της ζωή.

Όπως εξήγησε, η άποψη του κοινού ότι όσοι πάσχουν από καρκίνο, δεν μπορούν να εργαστούν, είναι λάθος.

«Πολλοί άνθρωποι παίρνουν μία διάγνωση τετάρτου σταδίου και τους ξεγράφουν, νομίζοντας πως δεν θα μπορούν να εργαστούν ή να αξιοποιήσουν όλες τους τις δυνατότητες», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε επίσης: «Αυτό που θέλω είναι να σταματήσουν οι άνθρωποι τις υποθέσεις και να μας δώσουν μία ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος».

Αυτό το διάστημα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ακολουθεί μία σειρά θεραπειών:

«Είμαι ακόμα, στο πρώτο πρωτόκολλο για την θεραπεία μου και αυτό είναι πολύ πολύ σημαντικό ζήτημα για εμένα. Είναι σαν να θέλεις να διαρκέσουν όσο περισσότερο γίνεται αυτές οι θεραπείες, για να μην μείνεις χωρίς επιλογές».

«Αντιμετωπίζω την κάθε μου ημέρα σαν δώρο, είμαι πολύ απασχολημένη αυτό το διάστημα με το να ζω», κατέληξε η Σάνεν Ντόχερτι.

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πρώτη φορά πως πάσχει από καρκίνο του μαστού το 2015, ενώ τον Φεβρουάριο του 2020 δήλωσε πως παλεύει ξανά με τον κακρίνο, αυτή την φορά σε τελικό στάδιο.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024